LUKSUZNI PENTHOUSE S KROVNOM TERASOM I POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kukci, Poreč, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 23.03.2024.
Oglas pregledan: 216 puta
Šifra oglasa: 5801684

Cijena:
376.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 143,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2024
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Istarska županijaslovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. Upravu u zapadnom dijelu Istre smjestio se grad Poreč koji zbog svog izvanrednog geografskog položaja, te prirodnih i kulturnih ljepota, danas je jedna od najjačih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Osnovna gospodarska grana je turizam, s kojim pozitivno koreliraju trgovina, graditeljstvoi poljoprivreda.

Nedaleko od grada Poreča prodaje se luksuzni penthouse stansa predivnim pogledom na more ukupne površine 143 m2. Objekt se nalazi unutar zatvorenog kompleksa luksuznih kuća za odmor i dvije stambene zgrade kojima se pristupa putem zajedničkog privatnog puta gdje se ulazna ograda otključava putem elektroničkog ključa. Stan se nalazi unutar stambene zgrade sa ukupno 4 stambene jedinice. Arhitektura je modernog dizajna sa prostranim dnevnim boravkom i velikim staklenim stijenama koje nam pružaju pregršt dnevnog svjetla tijekom cijelog dana.

Penthouse stan sastoji se od:
- HODNIK
- 2 SPAVAĆE SOBE
- DNEVNI BORAVAK S KUHINJOM I BLAGAVAONICOM
- 1 KUPAONICA
- 1 WC
- TERASA 15 m2
- KROVNA TERASA 93 m2

Ugrađena je visokokvalitetna PVC i ALU stolarija u antracit sivoj boji sa troslojnim staklima. Za grijanje i hlađenje koriste se dizalice topline/klima uređaj u svakoj spavaćoj sobi i dnevnom boravku te je za dodatno dogrijavanje instalirano podno grijanje u cijelom stanu. Krovno terasi pristupa se vanjskim stubištem te je na istoj planirana ugradnja saune i jaccuzzi-a te su isto tako planirane instalacije za solarne panele po želji budućeg kupca.

Istaknuto:


Visokokvalitetna novogradnja
Blizina mora 4km, udaljenost od Poreča 3,5 km
Stan se prodaje "Ključ u ruke"
Planirani završetak radova krajem 2024. godine
Kupac ne plaća porez na promet nekretnina


Navedena nekretnina zbog svoje lokacije, iskoristivosti površine i udobnosti, blizine mora i ostalih popratnih sadržaja poput trgovina i restorana predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost brzog povrata uloženih sredstava ili uživanja u istoj za obiteljski život.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga