LUKSUZNI ČETVEROSOBNI STAN U NOVOGRADNJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 10.04.2024.
Oglas pregledan: 124 puta
Šifra oglasa: 5825286

Cijena:
831.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 159,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2024
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Rovinj se nalazi na zapadnoj strani istarskog poluotoka, a prostire se sjeverno od Limskog kanala, te južno do Bala. Krasi ga izrazito razveden arhipelag sa čak 14 otočića i 6 hridi. Rovinj je najjače turističko središte u Hrvatskoj i gostima se nudi vrlo bogata ponuda. Rovinj u Istri je jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj. Tko jednom posjeti ovaj gradić Mediterana teško ga zaboravlja i najčešće mu se ponovno vraća.

Upravo u Rovinju prodajemo luksuzni stan u novogradnji u zgradi sa 6 stanova. Stan koji se nalazi na prvom katu te ima ukupnu stambenu kvadraturu od 159 m2 te se proteže na dvije etaže. Uz stan dolazi pripadajuće spremište u podrumu od 5,6 m2, dva parkirna mjesta u podzemnoj garaži, terasa od 25 m2 i balkon od 18,5 m2. Stan se na prvom katu sastoji od predsoblja, prostranog dnevnog dijela sa kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona. Iz stana se ulazi na gornju etažu na kojoj su još dvije spavaće sobe i kupaonica te prostrana terasa. Sve prostorije opremljene su sustavom podnog grijanja na gradski plin, osiguravajući tako učinkovito održavanje željene temperature i visoku energetsku učinkovitost. Lift iz podzemne garaže vodi do svih etaža zgrade, pružajući praktičnost i udobnost stanarima. U izgradnji investitor je koristio vrhunsku opremu za uređenje stana i zgrade, termofasada od 10 cm kamene vune, karamiku, parket, aluminijsku stolariju sa elektro roletama i muharnicima, staklene balkonske ograde, protuprovalna ulazna vrata, video parlafon.

Stan je u neposrednoj blizina centra grada, plaža je udaljena 250 m sa predivnim pogledom na sam Rovinj. Nekretnina u potpunosti odiše svim modernim luksuzom potrebnim za odmor ili u funkciji luksuznog turizma. Ovo je jedinstvena prilika da se postane vlasnikom prekrasnog stana te već ovog ljeta uživate u svim prednostima koje ovakva nekretnina nudi.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga