LUKSUZNA NOVOGRADNJA U CENTRU SA LIFTOM I GARAŽOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 216 puta
Šifra oglasa: 5796881

Cijena:
320.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 81,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2013
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u centru Pule smješten je ovaj luksuzni stan u novogradnji na drugome katu površine 81 m². Stan je smješten u visokokvalitetnoj zgradi sa liftom, sastoji se od; ulaznog pred prostora, toaleta koji se može koristiti i kao kupatilo ukoliko se ugradi tuš kabina, predivnog dnevnog boravka sa kuhinjom i izlazom na terasu, hodnika, dvije osvijetljene spavaće sobe, kupatila, ostave u suterenu, te luksuznog parkirnog mjesta sa elektroničkim podizačem automobila. Stan je opremljen kao što je vidljivo na slikama visoko kvalitetnim parketom, brodskim podom na terasi, te kupatilo, toalet i kuhinja su obloženi modernom keramikom. Cijela zgrada ima provedenu novu plinsku instalaciju sa zasebnim brojilima za svaku stambenu jedinicu, kao i za očitavanje struje i vode. Stan je opremljena PVC stolarijom sa sedam plinskih komora i duplim staklom te aluminijskim vanjskim dijelom, prostrana terasa ograđena inoksom i mutnim staklom što omogućava dodatnu svijetlost i privatnost, sistem hlađenja na klima uređaj, te svi kućanski aparati su visoke kvalitete što omogućava ekonomičnije i kvalitetnije korištenje istih, te se stan prodaje sa većinom namještaja i kućasnkih aparata ovisno o dogovoru sa prodavateljem.

Navedena nekretnina zbog svoje nezamjenjive lokacije, kvalitete gradnje, opreme i površine predstavlja luksuzni stan za buduće vlasnike, te omogućava ugodno korištenje istog u smislu obiteljskog života, a isto tako pruža i mogućnsot bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i neminovnog povrata uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga