LUKSUZNA NOVOGRADNJA NA TRAŽENOJ LOKACIJI U BLIZINI MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Banjole, Medulin, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 14.04.2024.
Oglas pregledan: 168 puta
Šifra oglasa: 5833658

Cijena:
370.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 86,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Banjole se nalaze na južnoj strani povijesno bogate Istre, te spada u općinu Medulin. Nemaju mnogo stanovnika, međutim mještanisu oduvijek bili vezani uz more i sposobni su ribari. Zbog toga se tamo mogu pronaći jedni od najboljih ribljih restorana. Gotovo svi stanovnici Banjola se bave turizmom.Uz more gdje se nalazi borova šuma, a imamo i predivan pogledom na otočiće, gdje je i veći kamp s nizom sportskih i zabavnih sadržaja.

Upravo u jednom naselju u blizini Banjola nalazi se ovaj luksuzni penthouse u visokokvalitetno novoizgrađenoj zgradi. Ukupna površina nekretnine je 86 m2.Stan se nalazi na prvome katu i sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, izuzetno prostranog dnevnog boravka, kuhinje te prekrasne prostrane terase. Postavljena je ALU stolarija sa električnim roletama i komarnicima, podno grijanje koje se prostire po cijelom stanu, Mitsubishi jedinica klima uređaja u svakoj prostoriji, protuprovalna ulazna vrata. Stanu pripada jedno parkirno mjesto sa mogućnošću kupnje još jednog mjesta. Termofasada zgrade je debljine 15 cm što je čini izuzetno energetski efikasnom, dok je na stepenicama u hodniku zgrade postavljen kvalitetni plavi granit. Lokacija je tiha i mirna svega 300 metara do mora.

Nekretnina vrijedna pažnje zbog svoje lokacije, blizine mora i najbitnije zbog svoje kvalitetne gradnje i kao takva predstavlja veoma interesantnu nekretninu za ugodan obiteljski život ili po želji za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja nekretnine te bržem povratu uloženih financijsih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga