Ovaj oglas je istekao!

Luksuzna novogradnja na Čiovu

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Okrug Gornji, Okrug, Splitsko-dalmatinska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 27 puta
Šifra oglasa: 5847596

Cijena:
217.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Luksuzna novogradnja na Čiovu
Novogradnja ČIOVO/TROGIR, stan S7 – 69,75m2

Ovaj moderan stan u novogradnji na otoku Čiovu je idealan dom za cjelogodišnji život ili odmor jer nudi udobnost, praktičnost i luksuz.
Stan se nalazi na 1. katu sa 56,52m2 stambenog prostora, a sastoji se od: hodnik, kuhinja/blagovaonica/dnevni boravak u open space konceptu, wc, kupaonica, predsoblje, soba 1, soba 2.
Terasa od 13,23m2 nudi savršen spoj uživanja u omiljenom doručku i ispijanju kave ili večernjim druženjima s pogledom na more koji je prava oaza za opuštanje i zabavu na otvorenom.
Dodatne pogodnosti kao što su podno grijanje i klima uređaji u svakoj sobi čine ovaj stan ugodnim kroz cijeli godinu. Također, vlastito parkirno mjesto je velika prednost u gradskim i turističkim sredinama gdje je parking često izazov.
Lokacija na otoku Čiovu također dodaje vrijednost ovom stanu jer se u blizini nalaze svi potrebni sadržaji: trgovine, škola, vrtić, pošta, igralište, restorani. Otok Čiovo nudi prekrasne plaže, kristalno čisto more i mediteranski doživljaj.

Ukratko, ovaj stan predstavlja savršenu kombinaciju udobnosti, praktičnosti i moderne elegancije uz bogatu ponudu sadržaja i neposrednom blizinom UNESCO-ovog grada Trogira koji se nalazi među top destinacijama na našoj Jadranskoj obali, a sa otokom Čiovom je povezan sa čak 2 mosta.