LUKSUZAN STAN NA TRAŽENOJ LOKACIJI BLIZU MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 5795413

Cijena:
351.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 67,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažana je prekrasno ribarsko mjesto smješteno na jugozapadu Istre, gdje se protežu prekrasne plaže, slikovite šetnice s pogledom na spektakularne zalaske sunca te panoramu Nacionalnog parka Brijuni. Ovo je jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj, poznata po svojoj bogatoj ribarskoj tradiciji, izvrsnoj mediteranskoj kuhinji te autentičnom šarmu istarskog priobalja.

Ovaj luksuzni stan ističe se predivnim zalaskom sunca koji se može vidjeti s prostrane terase, pružajući jedinstven doživljaj svakodnevnih trenutaka. Suvremena arhitektura obuhvaća 67m2 prostora koji uključuje prostrani dnevni boravak s kuhinjom i izlazom na terasu s očaravajućim pogledom na more. Stan također nudi dvije prostrane spavaće sobe, luksuznu kupaonicu, dodatno kupatilo te ostavu. Uz to, stanu pripada i dodatna ostava u podrumu te vlastito parkirno mjesto, stvarajući savršen spoj udobnosti i elegancije za vrhunski životni stil. Stan je opremljen s potpuno novim, luksuznim namještajem i vrhunskom opremom. Svaki kutak odiše elegancijom zahvaljujući visokokvalitetnim pločicama i kvalitetnom namještaju. Uz to, tu su i visokokvalitetni elektronički uređaji marke Elektrolux i Samsung koji čine svakodnevni život udobnijim. Luksuzni dodaci poput špina marke HANS GROHE / GROHE i ZONE DENMARK dodaju notu sofisticiranosti i čine ovaj dom izuzetno atraktivnim. Stan je opremljen s modernim centralnim plinskim grijanjem, praktičnim klima uređajem, te plinskim bojlerom za neprekidnu toplu vodu. Zgrada nudi lift i podzemnu garažu za praktičnost i udobnost svakodnevnog života. Uz to, opremljen je videoparlafonom za dodatnu sigurnost.

Ova nekretnina nudi mogućnost posjedovanja visokokvalitetnog i luksuznog stana na najatraktivnijoj lokaciji u prekrasnom turističkom mjestu Fažana, samo 400 m od prekrasnih plaža i šetnica. Stan se nalazi na izvrsnoj lokaciji, samo 500 m od centra Fažane i 7 km od Pule. Već samo to jamči odličan izbor za svakodnevni život, ali iz istih razloga nudi i mogućnost izvrsne investicije i brzog povrata novca tijekom turističke sezone.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga