KRK MALINSKA, luksuzni apartman s bazenom

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Malinska, Malinska-Dubašnica, Primorsko-goranska

Telefon  091/117-9591, 051/858-544

Oglas je aktivan od 02.07.2023.
Oglas pregledan: 570 puta
Šifra oglasa: 5324182

Cijena:
1.150.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 149,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Doživite savršenu kombinaciju moderne elegancije i prirodnog ljepota otoka Krka u našem izvanrednom apartmanu. Ovo je prilika koju ne smijete propustiti!

Nalazimo se u srcu Malinske, jednom od najtraženijih turističkih odredišta, a naš apartman oduševit će vas svojim beskompromisnim luksuzom i pažljivo osmišljenim prostorom.

U prizemlju apartmana nalazi se prostrani dnevni dio koji pruža udobnost i opuštanje iz snova. S moderno uređenim prostorom, ovdje ćete se osjećati kao kod kuće. Uživajte u pogledu na prekrasno uređen vrt veličine 249m2, koji će biti vaše privatno utočište mira.

Na katu se nalaze tri elegantne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Probudite se uz zvuk valova i izlazite na svoj balkon kako biste uživali u spektakularnom pogledu na more. Svaka soba je obdarena prozračnošću i prirodnim svjetlom, pružajući vam potpuni osjećaj opuštanja.

Uživajte u bezbrižnom komforu zahvaljujući stropnim fan coil uređajima koji osiguravaju idealnu temperaturu tijekom cijele godine. Podno grijanje u kupaonicama donosi dodatnu toplinu i udobnost, tako da će vaše iskustvo biti vrhunsko.

Osim toga, na raspolaganju vam je grijani bazen koji će vam pružiti osvježenje i užitak u bilo koje doba dana. Opustite se na ležaljkama uz bazen, okruženi mediteranskim zelenilom, i osjetite kako se svaki dan pretvara u nezaboravno iskustvo.

Nedaleko od apartmana nalazi se prekrasna plaža, tako da ćete samo nekoliko koraka od kuće biti uronjeni u kristalno čisto more. Uživajte u šetnji duž obale, istražujte skrivene uvale ili se prepustite brojnim vodenim sportovima. Otok Krk nudi mnogo mogućnosti za istraživanje, pa se pripremite na otkrivanje nevjerojatne ljepote ovog područja.

Ova jedinstvena prilika čeka na vas! Iskoristite je i postanite ponosni vlasnik ovog luksuznog apartmana u Malinskoj. Očekuje vas svijet udobnosti, ljepote i opuštanja. Ne čekajte više, već nas kontaktirajte i doživite luksuz na novoj razini!

ID KOD AGENCIJE: 1253

Damir Plavotić
Agent s licencom
Mob: +385 91 1179 591
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Nadija Brnelić
Voditelj ureda
Mob: +385 98 9354 007
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga