KRK, dvoetažni apartman s pogledom

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Krk, Primorsko-goranska

Telefon  091/117-9591, 051/858-544

Oglas je aktivan od 25.08.2023.
Oglas pregledan: 468 puta
Šifra oglasa: 5394802

Cijena:
850.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 187,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2023
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Ponosno predstavljamo vam jedinstvenu priliku za posjedovanje prekrasnog dvoetažnog apartmana smještenog u samom srcu grada Krka. Ovaj prostrani apartman nudi izvanrednu udobnost i funkcionalnost te je savršeno mjesto za udobno i elegantno stanovanje.

Na gornjoj etaži apartmana smjestio se dnevni dio, koji se sastoji od prostranog dnevnog boravka, moderne kuhinje i udobne blagovaonice. Velike staklene površine pružaju obilje prirodne svjetlosti i stvaraju osjećaj prozračnosti i povezanosti s okolinom.

Donja etaža apartmana rezervirana je za spavaće sobe, osiguravajući potpunu privatnost i opuštanje. Tri prostrane spavaće sobe pružit će vam savršeno mjesto za odmor i obnavljanje energije.

Ključne značajke:

Prostrane spavaće sobe: Tri prostrane spavaće sobe smještene su na donjoj etaži apartmana, omogućavajući vam miran i udoban san.

Suvremene kupaonice: Apartman dolazi s moderno uređenim kupaonicama koje kombiniraju stil i funkcionalnost, stvarajući pravo malo utočište za opuštanje.

Dvoetažni raspored: Dvoetažni raspored apartmana pruža vam osjećaj privatnosti i prostornosti, omogućavajući svakom članu obitelji da pronađe svoj kutak.

Blizina plaže: Udaljenost od samo 1000 metara do prekrasne plaže čini ovaj apartman idealnim za sve koji vole morske radosti i sunčanje.

Kvalitetna gradnja: Zgrada u kojoj se apartman nalazi izgrađena je koristeći visokokvalitetne materijale, osiguravajući dugotrajnost i estetsku privlačnost.

Dva parkirna mjesta: Uz apartman dolaze i dva rezervirana parkirna mjesta, osiguravajući vam praktičnost i komfor pri parkiranju.

Ovaj apartman smješten je u samom srcu grada Krka, omogućavajući vam lagan pristup svim sadržajima i atrakcijama koje ovaj šarmantan obalni grad nudi.

Ne propustite priliku za posjedovanje ovog predivnog dvoetažnog apartmana u jednom od najživopisnijih gradova na obali. Za više informacija i dogovor oko razgledavanja kontaktirajte direktno agenta!

Ovaj apartman pruža idealan spoj udobnosti, praktičnosti i elegancije. Iskoristite ovu priliku i ostvarite svoj san o savršenom domu već danas!

ID KOD AGENCIJE: 1487

Damir Plavotić
Agent s licencom
Mob: +385 91 1179 591
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga