KOMFORAN STAN SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 120 puta
Šifra oglasa: 5796620

Cijena:
186.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 55,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2007
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Na prelijepoj jugozapadnpoj obali Istarskog poluotoka smješteno je jedno naselje zavno Peroj, naselje je bogato povijesnim baštinama, te predivno locirano sa starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina popratnih sadržaja u Peroju nalaze se na brdašcu, te zbog kojeg se pruža predivan pogled na more i brijunsko otočje.

Upravo u Peroju u jednom mirnom naselju, nalazi se ovaj stan veličine 55 m2. Stan se nalazi na 1. katu, te se sastoji od hodnika, spremišta, 2 spavaće sobe, kupaone s wc-om, kuhinje, dnevnog boravka i lođe. Iz lođe se pruža prekrasan pogled na more. Stan je useljiv i prodaje se sa svim kućanskim aparatima, elementima i namještajem. Stan je opremljen PVC stolarijom te su po cijelom stanu postavljene pločice, osim u spavaćim sobama gdje je postavljen laminat. Sama lokacija stana je idealna zbog blizine svih popratnih sadržaja, plaža i mora.

Navedena nekretnina predstavlja odličnu priliku budućem vlasniku za uživanje u novostečenoj nekretnini u smislu stanovanja ili u smislu turizma, te bavljenja turističkom djelatnošću i brzom povratku uloženih sredstava.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE:

Luka Žunić
Licecirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga