Knežija, NOVOGRADNJA, Luksuzan trosoban stan, NKP 51.84m2

TOP-SHOP Agencija (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Knežija, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/457-8019, 091/892-8453

Oglas je aktivan od 28.03.2024.
Oglas pregledan: 204 puta
Šifra oglasa: 5808300

Cijena:
233.280 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 51,84 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Garaža: parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Knežija, NOVOGRADNJA, moderna vrhunska zgrada izgrađena na dvije etaže s ukupno pet stanova. Svakom stanu pripada parkirno mjesto. Useljenje ožujak 2025. godine. Izvrsna mikrolokacija u blizini svih sadržaja potrebnih za kvalitetan život.
Stanove odlikuje najviši stupanj opreme i najsuvremenije tehnologije u pogledu instalacija i upravljanja istima, dok energetska učinkovitost zadovoljava najviše standard, protupotresni temelji.
STAN S3-trosoban stan na 1.katu.                                      Ukupno obračunski NKP 51,84 m2.                                    Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom otvorenog tlocrta, dvije spavaće sobe i kupaonice s toaletom. OBAVEZNA KUPNJA PARKIRNOG MJESTA.
MATERIJALI
Pročelje zgrade se planira izvesti u modernoj formi, fasada će biti izvedena u kombinaciji sa završnom obradom u žbuci različitih boja i kompakt ploča u imitaciji drva.Krovište zgrade izvest će se u kao ravnim krov sa klasičnim slojevima, sa završnim slojem šljunka kao zaštita hidroizolacije.
UREĐENJE GRAĐEVNE ČESTICE
Prema uličnoj strani nalaze parkirna mjesta i mali predvrt, dok je stražnja strana ozelenjena i u potpunosti privatna. Hortikulturno uređenje predviđa se sadnjom trava i autohtonim vrsta biljaka. Pristupni putevi kako pješački tako i kolni će biti opločeni/asfaltirani i opremljeni urbanom opremom.
ZAGRIJAVANJE, HLAĐENJE I PRIPREMA PTV                   
Zgrada će se zagrijavati pomoću dizalice topline zrak-voda. Svaki stan imat će zasebni sustav grijanja. Kao ogrijevna tijela koristit će se podno grijanje ili radijatori.                                                      Za pripremutople vode koristit će se također dizalica topline.            Za kuhanje se planira štednjak na struju.                              Hlađenje će vršiti također pomoću dizalice topline ili zasebnim multi-split sistemom (klima jedinicama).
VENTILACIJA
Planira se prirodna ventilacija svih stambenih prostora – preko otvora, osim u prostorijama koje nemaju otvora gdje će se izvesti prisilna mehanička ventilacija.
KONSTRUKCIJA
Osnovnu nosivu konstrukciju građevina činit će nosivi zidovi od armiranog betona povezani horizontalnim armiranobetonskim pločama. Pregradni zidovi unutar objekta nemaju funkciju nosivosti i biti će izrađeni od gipskartonskih ploča na podkonstrukciji unutar
stambenih jedinica te od opeke na granicama dvije stambene jedinice. Podna ploča na tlu će biti armiranobetonska, kao i trakasti temelji zgrade. Ravni krov zgrade biti će izveden kao armiranobetonska ploča.
Ostale informacije na upit.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga