Karlovac centar, 4 sobe, 109 m2, 1 kat, garaža

Marti's nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Zvijezda, Karlovac, Karlovačka

Telefon  091/165-3252

Oglas je aktivan od 01.10.2023.
Oglas pregledan: 570 puta
Šifra oglasa: 5473769

Cijena:
180.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 114,29 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 1
Broj parkirališnih mjesta: 2
Garaža: Garaža
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

KARLOVAC ZVIJEZDA, UZ KUPU, STAN, 4-SOBE, 109 m2, BALKON, 1 KAT, SPREMIŠTE, GARAŽA + DVORIŠNO PM

ODLIČAN GRAĐANSKI STAN! ATRAKTIVNA LOKACIJA UZ RIJEKU KUPU! IZVRSNA INVESTICIJA! ZA ADAPTACIJU!
Želite li živjeti u miru manjeg grada, idealnog za mlade bračne parove, za djecu i penzionere, jer sve možete obavljati šećući stoljetnim promenadama kestena i lipa, onda dođite u Karlovac, predivan grad omeđen s 4 rijeke, od kojih dvije, Kupa i Korana protječu kroz centar grada.
I upravo tu prodajemo šarmantan građanski stan u staroj karlovačkoj vili povijesnog značaja, smještenoj uz rijeku Kupu. Nalazi se na 1 katu vile koja je spomenik 0 kategorije, predviđena za obnovu. Zgrada je u strogom centru grada, omeđena parkom i šetalištem u ulici koja predstavlja početak šetnice uz obalu Kupe.
Stan ima 2 ulaza pa bi lako mogao funkcionirati kao 2 stana ili 2 apartmana za najam, pogotovo s obzirom na ogromnu kvadraturu prostorija. Također je idealan zbog lokacije i rasporeda prostorija za odvjetnički ili bilježnički ured, liječničku ordinaciju ili hostel.
Sobe su u nizu, prohodne, spojene visokim dvostrukim vratima, dvije s izlazom na vanjski hodnik i stubište, a dvije s izlazom na 12 metarski balkon koji je okrenut na mirnu dvorišnu stranu. Prozori su visoki i dvostruki za zvučnu i toplinsku izolaciju.

U stanu su održavani i sačuvani povijesni elementi gradnje; mozaik parket, mozaik kamene pločice, porculanska peć i masivni luster, što daje poseban šarm i ljepotu svakoj prostoriji.
Grijanje je na struju termo pećima i kaminima na drva.

Stanu pripada i drvarnica u dvorištu vile, gdje se nalazi i prostrana garaža u kojoj je i spremište. U garažu stane 1 automobil, a na dvorištu je ispred garaže još jedno vanjsko parkirno mjesto.
U okruženju stana su stoljetni parkovi stare karlovačke zvijezde koji vode do rijeke Korane i čine predivne gradske šetnice s brojnim kulturno zabavnim sadržajima. Tu su; najstarije kino u Europi, gradsko kazalište, brojni kafići, pubovi, glazbeni paviljon, klupice, šančevi, igrališta, sportski tereni, biciklističke staze... i svi urbani sadržaji potrebni ugodi življenja.
Lokacija je izrazito atraktivna bilo za život obitelji ili za business!
Za sva pitanja, razgled i kupnju molimo zvati na broj:
091 1653 252

Šifra objekta: iro-543

Energetska klasa: U izradi

Kontakt: Ured agencije, [email protected], +385 91 165 3252

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga