Ovaj oglas je istekao!

Jarun: stan (75 m2), 3-S + dvije garaže, blizina jezera

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jarun, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 640 puta
Šifra oglasa: 4728374

Cijena:
225.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 75,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 1990
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se trosobni stan površine 75 m2 na vrhunskoj lokaciji u neposrednoj blizini jarunskog jezera. Stan se nalazi u visokom prizemlju od ukupno četiri kata stambene zgrade na Jarunu izgrađene 1990. godine.
 
Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, prostranog dnevnog boravka s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice, zasebnog wc-a, te ostave u podrumu. Stanu pripadaju i dvije garaže u prizemlju zgrade, svaka površine 16 m2.
 
Lokacija stana je odlično povezana sa cijelim gradom, tramvajem broj 17 i broj 5. U neposrednoj blizini su svi sadržaji potrebni za urbani način života, od trgovačkog centra Point, trgovine, tržnice, ljekarne, doma zdravlja, osnovne škole, dječjeg vrtića. Stan je redovito održavan, no zahtjeva određenu adaptaciju. U potresu nije bilo oštećenja u stanu. Grijanje je na toplanu, dok se voda plaća po članu kućanstva.

 
Stan je okružen zelenilom, parkovima i dječjim igralištem. Jarunsko jezero se nalazi 2 minute hoda od stana. Osim što stanu pripadaju dvije garaže ispred zgrade se nalazi i besplatan javni parking.
 
Vlasništvo je uredno, 1/1.
Mogućnost kupnje kreditom banke.
www.sanpatrik.eu