Ovaj oglas je istekao!

ISTRA, VALBANDON - Stan na mirnoj lokaciji

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas pregledan: 676 puta
Šifra oglasa: 5326010

Cijena:
190.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 59,01 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2010
Kat: 1
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, VALBANDON - Stan na mirnoj lokaciji

Općina Fažana je smještena na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, okrenuta prema moru i predivnom otočju Brijunskog arhipelaga. Od Pule – najvećeg grada u Istri, gospodarskog i kulturnog središta - udaljena je svega osam kilometara. Nadomak, dakle, pulskim antičkim spomenicima, Fažana i Valbandon – čineći cjelinu Općine – nalaze se na području starorimskih ladanjsko-gospodarskih vila, u krajoliku mediteranskog raslinja. Vinova loza, maslina, smokve i ino voće spuštaju se do same obale, prizivajući znatiželju putnika.

U mirnom djelu turističkog naselja Valbandon prodaje se stan na prvom katu zgrade ukupne površine 59m2. Stan se sastoji od stubišta, natkrivenog trijema, predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka+kuhinje i terase. U dnevnom boravku praktično je izvedena galerija koja daje dodatni prostor, a budući vlasnik može ga iskoristiti prema svojim željama. Ono što je posebno kod ovog stana je što se nalazi u sklopu stambene zgrade, ali ima potpuno odvojen ulaz pa djeluje kao dvojna kuća, a stubište možete iskoristiti kao dodatan prostor za pohranu stvari. Stanu pripadaju i 2 parking mjesta.

Stan je izuzetno dobro očuvan i opremljen kvalitetnim materijalima i modernim sadržajima. Ima podno grijanje na struju u dnevnom boravku i kupaonici, sigurnosna vrata, PVC prozore, klima uređaj te je dovoljno osvijetljen prirodnim svijetlom.

Udaljen je samo 1500 metara od predivnih plaža koja se proteže duž cijele obale sve do Peroja, pružajući vam priliku da lako i brzo uživate u blagodatima plaže i morskih aktivnosti.

Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji, omogućavajući vam da uživate u blagodatima gradskog života, a istovremeno zadržavate mirnu i ugodnu atmosferu. Okruženje je mirno i sigurno, s lako dostupnim sadržajima poput trgovina, restorana i javnog prijevoza.

Radi se o idealnoj prilici za sve one koji traže vlastiti \"kutak raja\", kao i za sve one koji traže nekretninu za investiciju.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja : www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 22470

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com