Istra, Valbandon, divan trosobni stan, 174,79 m2 s okućnicom #prodaja

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/900-6656

Oglas je aktivan od 01.08.2023.
Oglas pregledan: 496 puta
Šifra oglasa: 5362761

Cijena:
259.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 85,29 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2006
Kat: Visoko prizemlje
Energetski certifikat: B
Broj parkirališnih mjesta: 2
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se komforni stan, u naselju Valbandon, ukupne stambene površine 85,29m2 plus okućnice u posjedu od 358 m2 po reduciranoj površini od 89,50 m2,čini sveukupnu kvadraturu nekretnine od 174,79 m2.

Odličnog je tlocrtnog rasporeda a sastoji se od ulaznog predsoblja iz koje se prilazi kuhinji s blagovaonicom te špajzom, u nastavku dnevni boravak s izlazom na terasu i veliku okućnicu, manja spavaća soba, drugo predsoblje gdje se smjestila master spavaća soba s izlazom na balkon te kupaonica i sanitarni čvor.

Ova zanimljiva nekretnina je kompletno namještena, kuhinja je kupljena prije tri godine, skoro nikad korištena, s divnim otokom gdje se nalazi indukcijska ploča za kuhanje, masivni blagovaonski stol, komotna kutna garnitura, reljefni dekorativni kamen krasi zid u dnevnom boravku, a specifičnost ove nekretnine kojoj podiže vrijednost je definitivno okućnica zgrade koja je u posjedu ove nekretnine, te nudi veliki potencijal za mogućnost korištenja u razne svrhe, od razonode do korisne iskoristive površine.
Grijanje i hlađenje putem klimatske jedinice te u cijelom stanu se nalaze plafonski paneli za grijanje koji su odlična solucija za zimske mjesece, obzirom na optimalno zagrijavanje uz nisku potrošnju.
Parkirno mjesto osigurano sa prednje strane zgrade te postoji mogućnost dobivanja još dodatna dva parkirna mjesta sa bočne strane na površini okućnice.

Odlična nekretnina i za najam i za život, funkcionalna i useljiva odmah.

Šifra objekta: S-1552

Energetska klasa: B

Kontakt: Ivana Popović, [email protected], +385 91 900 6656

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga