Istra Umag stan novogradnja 84 m2

HABITAT real estate d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Finida, Umag, Istarska

Telefon  099/163-6717

Oglas je aktivan od 02.02.2024.
Oglas pregledan: 267 puta
Šifra oglasa: 5625372

Cijena:
373.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 84,06 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Visoko prizemlje
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift

Opširnije o oglasu

Prodaje se prekrasan dvosobni stan s pogledom na istarski krajolik u novogradnji na TOP lokaciji. Stan se nalazi na prvom katu moderne, nesvakidašnje i prekrasne višestambene zgrade koja nudi savršenu kombinaciju udobnosti, komfora i modernog stila života. Zgrada je smješten u mirnom i lijepom naselju udaljen samo 2 km od centra grada Umaga, 2 km od mora i uređenih plaža i 15 km od graničnog prijelaza sa Slovenijom.
Stan ukupne neto korisne površine 84,06 m2 sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom otvorenog tipa, dvije spavaće sobe, kupatila i wc-a te loggie sa koje su pruža prekrasan pogled na istarski krajolik.
Stanu također pripada jedno parkirno mjesto od 12,50 m2.
Zgrada, moderne i atraktivne arhitekture, građena je od visokokvalitetnih građevinskih materijala, posjeduje lift, opskrbljena je svom komunalnom infrastrukturom: cesta, gradska kanalizacija, el. struja i vodovod. ALU stolarija, rolete i komarnici, klimatizacijski uređaji, keramika 1. klase, dizalica topline, podno grijanje te punionica za električna vozila pružaju budućim vlasnicima maksimalnu udobnost i komfor.
Kupnja po principu "ključ u ruke", kompletno dovršena i useljiva, bez namještaja. Planirani završetak radova 2024 godine.
Zgrada je smještena na samo 2000 m od centra Umaga, u blizini svih bitnih sadržaja (uređenih plaža, sportsko rekreacijskih sadržaja, ugostiteljskih objekata, pekare, trgovine itd.) te je s obzirom na svoju atraktivnu lokaciju idealna prilika za sve one koji traže nekretninu u blizini mora i centra grada, pogodnu kako za stanovanje tako i za iznajmljivanje u turističke svrhe.

Šifra objekta: 15651

Energetska klasa: U izradi

Kontakt: Zdenka Mehičić, [email protected], +385 99 163 6717

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga