ISTRA, ŠTINJAN - 2SS+DB stan u prizemlju na mirnoj lokaciji

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 29.03.2024.
Oglas pregledan: 116 puta
Šifra oglasa: 5809028

Cijena:
210.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 62,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2005
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 7+
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, ŠTINJAN - 2SS+DB apartman smješten u prizemlju kvalitetne zgrade nadomak plaža i šetnjice.

Ponosno predstavljamo ovaj izvrstan stan smješten na jednoj od traženijih lokacija ovoga dijela Istarskog poluotoka, u predivnom Štinjanu. Na svega nekoliko kratkih minuta šetnje od jedne od najuređenijih obala na jugu Istre smjestio se ovaj topao i kvalitetan stan idealan za sve one koji traže svoje malo utočište ili priliku za investicijom u vidu turizma.

Naime, Štinjan je poznat po svojem po svojem miru, privatnosti i jednostavnosti obiteljskog života, a sve to uz predivnu šetnjicu koja se proteže na više od 20 km uređene obale. Uz sve to, ovdje imate sve ono što Vam je potrebno za siguran i miran obiteljski život ili boravak tijekom cijele godine na svega nekoliko koraka ili kratke vožnje od stana.

OPIS STANA:
Riječ je o stanu od ukupnih 62m2 stambenoga prostora koji se nalazi na prizemlju manje kvalitetne stambene zgrade. Ulazom u stan smjestilo se predvorje koje povezuje prostorije stana i dijeli stan na dva dijela, spavaći dio i dio za dnevni život i zabavu.

Tako je dio stana predviđen dnevnome životu, koncipiran kao veći otvoreni prostor bez pregradnih zidova, koji je tijekom cijeloga dana osunčan dnevnom svjetlošću uz pomoć dobre orijentacije stana. Tu se nalazi dovoljno prostora za komotni dnevni boravak i blagovaonu, dok je kuhinja smještena u istome prostoru ali blago izdvojena u svojem privatnom odjeljku. Uz dnevni boravak nalazi se i veća natkrivena terasa komotna za stol s četiri ili više sjedećih mjesta.

U spavaćem dijelu stana nalaze se dvije komotne spavaće sobe, kao i jedna veća kupaonica s tuš kadom. Spavaće sobe su većih površina i dovoljne su za cijelu obitelj.

DODATNE INFORMACIJE:
* Stan se prodaje bez namještaja, s uključenom kuhinjom, kako je i vidljivo na slikama.
* Mogućnost useljenja u stan je gotovo odmah.
* Vlasništvo stana je uredno, 1/1 vlasnik, zgrada posjeduje svu dokumentaciju.
* Stanu pripada i jedno označeno parking mjesto na okućnici zgrade.
* Stan posjeduje klima uređaj za grijanje i hlađenje, kao i dimnjak s mogućnosti postave peći na pelete ili drva.

OPIS LOKACIJE:
S obzirom na to kako je riječ o Štinjanu, obavezno moramo napomenuti predivnu uređenu šetnjicu s uređenim plažama koja se proteže od kampa Puntižele, kroz Štinjan, Valbandon kamp, Fažanu i Peroj. Duž cijele ove šetnjice imate mogućnost izbora između brojnih uređenih plaža, uvijek se možete osvježiti u raznim beach-barovima i restoranima koji se protežu kroz cijelu šetnjicu, a jednako tako imate priliku uživati sa svojom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima na prostranim zelenim površinama, kao i brojnim parkovima na otvorenome. More je kristalne boje, a sa svih plaža pruža se predivan pogled na otočje Brijuni.

Uz sve spomenuto, trgovine, kafići, restorani, škola, vrtići i brojni drugi oblici sadržaja potrebni za svakodnevni život nalaze se nadomak stana, čime sam boravak u stanu postaje značajno jednostavniji i ugodniji.

Bitno je za napomenuti kako se i grad Pula, sa svim svojim raznolikim sadržajem nalazi na svega 5 minuta lagane vožnje od stana, a tu su i česte linije javnog gradskog prijevoza koje Vas vode direktno u centar grada Pule unutar svega par minuta.

Ovaj stan predstavlja idealnu priliku za sve one koji traže mjesto za siguran i miran obiteljski život ili za sve one koji traže priliku za investicijom u smjeru turističkog najma sa sigurnim povratom na uloženo.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana slobodno nas kontaktirajte s povjerenjem.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 29076

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga