ISTRA, ROVINJ - Uređen apartman u samome centru grada

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 15.03.2024.
Oglas pregledan: 148 puta
Šifra oglasa: 5790404

Cijena:
394.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 55,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 1901
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, ROVINJ - Uređeni 2SS+DB apartman u samome centru staroga grada Rovinj

Ponosno predstavljamo ovaj kvalitetan i lijepo uređen apartman smješten u strogome centru grada Rovinja. Naime, riječ je o pravoj prilici za sve one koji traže idealnu priliku u poznatom i romantičnom Rovinju, nadomak svog potrebnog sadržaja u središtu zbivanja.

OPIS STANA:
U ovom povijesnom i značajnom gradu prodaje se kvalitetan i renoviran stan ukupne stambene površine od 55 m2. Ulazom u stan smjestilo se manje predvorje koje nas dalje vodi prema prostoru otvorenoga koncepta, gdje se nalazi komotni dnevni boravak, moderna i opremljena kuhinja s blagovaonom. Cijeli je prostor osunčan dnevnim svijetlom tijekom cijeloga dana, uz pomoć obnovljene stolarije većih dimenzija i dobre orijentacije stana. Stan posjeduje dvije komotne spavaće sobe i kupaonice.

DODATNE IFNORMACIJE:
* Stan se prodaje u potpunosti namješten, kako je vidljivo na slikama, a budućim vlasnicima je potrebno samo njihova putna prtljaga za useljenje.
* Stan je u potpunosti renoviran 2022. godine, kada su vlasnici uz adaptaciju unutarnjih zidova, međukatne konstrukcije, podnih obloga, adaptirali i infrastrukturu struje, vode i odvodnje.
* Stan se grije i hladi s pomoću klima uređaja.
* Vlasništvo je čisto, 1/1 vlasni,, bez tereta, stanovi su etažirani, a zgrada posjeduje svu potrebnu dokumentaciju.
* Uz stan, zainteresirani kupci imaju mogućnost kupnje i poslovnog prostora (slastičarna) u prizemlju zgrade.

OPIS LOKACIJE:
Riječ je o stanu koji je smješten na jednoj od najtraženijih lokaciji u Istri, u samome centru nezaobilaznog grada Rovinja. Za Rovinj kažu da je jedan od najljepših gradova Hrvatske pa ne čudi činjenica kako upravo ovaj grad predstavlja jedan od pravi dragulja Hrvatska obale koji već nekoliko godina bilježi više od 3 milijuna noćenja u sezoni.

Stan se nalazi u strogome centru grada Rovinja, u jednoj od najpoznatijih ulica toga grada s blizinom svog potrebnog sadržaja. Tako se na svega 100 m od stana nalazi i poznata rovinjska riva s velikim brojem kafića, caffe-barova i restorana. Tako već izlazom iz zgrade možete se zamisliti u romantičnom centru Rovinja okruženi pitoresknim kamenim uličicama.

Ukratko, riječ je o kvalitetnoj i nekretnini vrijednoj vaše pažnje. Ovaj stan predstavlja izvrsnu priliku za sve one koji traže vlastiti privatni kutak u čarobnom Rovinju ili za sve one koji traže idealnu priliku za investicijom u turističke svrhe sa sigurnim povratom na uloženo.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana slobodno nas kontaktirajte!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 28487

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga