ISTRA, ROVINJ - Moderan i opremljen stan u starom gradu

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 20.08.2023.
Oglas pregledan: 500 puta
Šifra oglasa: 5389720

Cijena:
320.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 55,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 1968
Kat: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, ROVINJ - Moderan i opremljen stan u starom gradu

Nudimo vam izvanrednu priliku za udoban život u srcu starog grada Rovinja, jednom od najšarmantnijih mediteranskih gradova. Ovaj moderno uređen stan smješten na drugom katu očarat će vas svojom jednostavnom elegancijom i potpunom funkcionalnošću na površini od 55 četvornih metara.

Unoseći svjetlost i prozračnost, ovaj stan nudi prostranu spavaću sobu koja je idealna oaza za opuštanje nakon užurbanog dana istraživanja uskih uličica i predivnih plaža koje Rovinj nudi. Kupaonica je elegantno dizajnirana s modernim značajkama i kvalitetnim materijalima, pružajući vam osjećaj luksuza i udobnosti.

Srce stana čini otvoreni koncept kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka. Kuhinja je opremljena vrhunskim aparatima i elegantnim kuhinjskim elementima koji kombiniraju funkcionalnost i estetiku. Blagovaonica nudi dovoljno prostora za obroke s obitelji i prijateljima, dok dnevni boravak poziva na opuštanje uz udoban namještaj i modernu zabavnu opremu.

Osvjetljenje u cijelom stanu pažljivo je osmišljeno kako bi stvorilo ugodnu atmosferu, a visoki stropovi dodaju prostranost i zračnost prostoru. Prozori stanu daju šarmantan pogled na slikovite ulice starog grada i omogućavaju prirodnu svjetlost da obasjava svaki kutak.

Lokacija ovog stana je neusporediva – nalazi se u neposrednoj blizini lokalnih restorana, trgovina i kulturnih znamenitosti. Šetnja do obližnje obale pružit će vam nevjerojatan pogled na plavo more i slikovite ribarske brodice. Ovaj stan predstavlja savršenu kombinaciju modernog stila i povijesnog šarma, pružajući vam ne samo udoban dom, već i priliku za potpuno uranjanje u bogatu kulturu i ljepotu Rovinja.

ID KOD AGENCIJE: 1504

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga