Istra, Rovinj – Luksuzan stan u novogradnji 130,25 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 5839955

Cijena:
820.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Površina: 130,25 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1

Opširnije o oglasu

Predstavljamo vam prostrani i udoban stan smješten na odličnoj lokaciji u prekrasnom Rovinju, oazi na obali Jadranskog mora. Ovaj stan površine 130,25 m2 nalazi se na prvom katu stambene zgrade.
Sastoji se od 2 prostrane spavaće sobe, osmišljene kako bi vam omogućile privatnost i miran san. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu.
Dnevni boravak je srce ovog stana, mjesto gdje ćete se okupljati s obitelji ili prijateljima i uživati u zajedničkim trenucima. Otvorenog koncepta, povezuje se s modernom kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući fluidan prostor za druženje i kuhanje. Iz dnevnog boravka izlazi se na prostranu terasu.
Osim toga, stan ima i dodatne prostorije koje povećavaju praktičnost. WC te ostava koja vam omogućuje uredno organiziranje stvari. Uz vanjsko parkirno mjesto stanu pripada i garažno.
Stan se prodaje bez namještaja, no postoji mogućnost suradnje s renomiranom firmom koja je odgovorna za vizualizaciju ovih luksuznih prostora. Ako želite da vaš stan odražava vizualizirani koncept, možete se odlučiti za namještaj koji je detaljno prikazan u konceptualnim slikama.
Sve kupaonice su kvalitetno opremljene, te su postavljeni podovi u cijelom stanu. Možete birati između parketa i elegantnih pločica, prilagodivši svoj dom prema vlastitom ukusu.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914848178
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent47579
Direktan link: https://regent.hr/property/istra-rovinj-luksuzan-stan-u-novogradnji-13025-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga