ISTRA, ROVINJ - Dizajnerski apartmen s pomoćnom jedinicom 50

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  095/576-8337

Oglas je aktivan od 01.03.2024.
Oglas pregledan: 255 puta
Šifra oglasa: 5764806

Cijena:
390.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 58,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, ROVINJ - 2SS+DB stan smješten u strogome centru grada u potpunosti renoviran na svega 50 od Rovinjske rive.

Ponosno predstavljamo ovaj visoko kvalitetni dizajnerski stan smješten u strogome centru grada Rovinja. Stan se nalazi u manjoj stambenoj zgradi koja se sastoji od svega dvije stambene jedinice, a jedna od njih je ovaj stan. Stan je potpunosti renoviran, postavljena je nova betonska deka umjesto originalne drvene međukatne konstrukcije, kao i što je promjena sve infrastruktura struje, vode i odvodnje. Time je stan zanimljiv za sve one koji traže vlastiti kutak u rajskom Rovinju ili kao opcija za najam.

OPIS STANA;
Zapravo je riječ o stanu koji uključuje i odvojenu stambenu jedinicu koja je uređena kao hotelska spavaća soba s pratećim sadržajem i kupatilom u prizemlju, dok je glavni stambeni prostor kao stan smješten na prvome katu zgrade. Tako se ulazom u zgradu sa zasebnim ulazom nalazi spomenuta veća i komotna spavaća soba s kupatilom, dok se stubištem zgrade pristupa prvome katu gdje se smjestio stan.
Ulazom u stan nalazimo se u manjem predvorju koje nas vodi prema otvorenome prostoru, gdje se smjestio prostrani dnevni boravak, moderna i u potpunosti opremljena kuhinja s otokom i blagovaonom. Stan posjeduje veću spavaću sobu, kao i komotno moderno uređeno kupatilo.

Osim toga, posebnost ove nekretnine je terasa koja pripada stanu, a koja se koristi kao prostor za zabavu i opuštanje. Terasa je skrivena od pogleda s obzirom na to kako se nalazi na stražnjoj strani zgrade.

DODATNE INFORMACIJE;
* Stan je u potpunosti renoviran, promijenjena je kompletna infrastruktura vode, struje i odvodnje.
* Promijenjena je i međukatna konstrukcija, tako da više nije riječ o drvenoj konstrukciji nego o betonskoj deki s kvalitetnom toplinskom i hidro izolacijom
* Renoviran je i krov zgrade, te je postavljena kvalitetna toplinska i hidro izolacija.
* Postavljena je nova PVC stolarija.
* Stan je uređen uz kvalitetna dizajnerska rješenja.
* Posjeduje klima uređaj za grijanje i hlađenje stana.
* Uz to kupatilo u sobi na prizemlju i kupatilo u stanu posjeduju podno grijanja na struju

OPIS LOKACIJE:
Stan se nalazi u strogom centru grada Rovinja, svega 50 metara od nezaobilazne i ponudom bogate Rovinjske rive, kao i 500 m od najpoznatije Rovinjske plaže koja se nalazi gotovo u centru grada. Brojni poznati restorani, kafići i pitoreskne kamene uličice protežu se oko stana, tako već izlazom iz zgrade možete se zamisliti u romantičnom centru Rovinja s bogatim mirisima domaće kuhinje i bogatom ponudom sadržaja. Sav ostali sadržaj potreban za svakodnevni život, kao trgovina, ljekarne, drogerije, kiosci i tome slično, nalaze se svega par koraka od stana.

Ukratko, riječ je o kvalitetnoj i nekretnini vrijednoj vaše pažnje. Ovaj stan predstavlja izvrsnu priliku za sve one koji traže vlastiti privatni kutak u čarobnom Rovinju ili za sve one koji traže idealnu priliku za investicijom u turističke svrhe sa sigurnim povratom na uloženo. S time da nudi vlasnicima mogućnost boravka u stanu ili u odvojenoj sobi, dok se drugi dio nekretnine koristi za rentu.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana slobodno nas kontaktirajte!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 28110

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga