ISTRA, ROVINJ - 2SS+DB dizajnerski stan u strogom centru gra

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 29.02.2024.
Oglas pregledan: 246 puta
Šifra oglasa: 5762358

Cijena:
390.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 55,93 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, ROVINJ - 2SS+DB stan smješten u strogome centru grada u potpunosti renoviranoj manjoj zgradi s dvije stambene jedinice.

Ponosno predstavljamo ovaj visoko kvalitetni dizajnerski stan smješten u strogome centru grada Rovinja. Stan se nalazi u manjoj stambenoj zgradi koja se sastoji od svega dvije stambene jedinice, a jedna od njih je ovaj stan. Zgrada je u potpunosti renovirana kao i stan, postavljena je nova fasada i novi krov čime je ovaj stan posebno zanimljiv za sve one koji traže vlastiti kutak u rajskom Rovinju.

OPIS STANA;
Ulazom u zgradu stanu se pristupa na prvi katu uz pomoć renoviranoga privatnog stubišta i predvorja zgrade. Ulazom u stan nalazimo se u manjem predvorju koje nas dalje vodi prema otvorenome prostoru stana, tu se smjestio prostrani dnevni boravak, moderna i u potpunosti opremljena kuhinja s blagovaonom. Stan posjeduje i veću spavaću sobu, kao i komotno moderno uređeno kupatilo, te i galeriju na kojoj se nalazi druga spavaća soba i prostor za opuštanje.

Osim toga, stanu pripada i dodatni prostor koji se nalazi odvojen od stana, a koji je moguće uz manju investiciju prenamijeniti u kvalitetnu SPA zonu, spremište, dodatni smještajni kapacitet ili nešto slično.

Jednako tako, na manjoj i privatnoj okućnici zgrade pred samim ulazom u zgradu, nalazi se terasa od 15m2 koju koristi ovaj stan tijekom toplijih ljetnih mjeseci.

DODATNE INFORMACIJE;
* Stan je u potpunosti renoviran, promijenjena je kompletna infrastruktura vode, struje i odvodnje.
* Promijenjena je i međukatna konstrukcija, tako da više nije riječ o drvenoj konstrukciji nego o betonskoj deki s kvalitetnom toplinskom i hidro izolacijom
* Renoviran je i krov zgrade, te je postavljena kvalitetna toplinska i hidro izolacija.
* Postavljena je nova PVC stolarija.
* Stan je uređen uz kvalitetna dizajnerska rješenja.
* Posjeduje klima uređaj za grijanje i hlađenje stana.

OPIS LOKACIJE:
Stan se nalazi u pravom strogom centru grada Rovinja, svega 3 minute hoda od crkve Sv. Eufemije, kao i 250 m od najpoznatije Rovinjske plaže koja se nalazi gotovo u centru grada. Brojni poznati restorani, kafići i pitoreskne kamene uličice protežu oko stana, tako već izlazom iz zgrade možete se zamisliti u romantičnom centru Rovinja, Sav sadržaj potreban za svakodnevni život nalazi se svega par koraka od stana.

Ukratko, riječ je o kvalitetnoj i nekretnini vrijednoj vaše pažnje. Ovaj stan predstavlja izvrsnu priliku za sve one koji traže vlastiti privatni kutak u čarobnom Rovinju ili za sve one koji traže idealnu priliku za investicijom u turističke svrhe sa sigurnim povratom na uloženo.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana slobodno nas kontaktirajte!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 28237

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga