ISTRA, PULA, VALKANE - 2SS+DB stan na atraktivnoj lokaciji

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Valkane, Pula, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 09.05.2024.
Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 5862628

Cijena:
100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 130,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 2
Energetski certifikat: A+
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA VALKANE - 2SS+DB obiteljski stan s komotnom terasom smješten nadomak poznatih plaža i nezaobilazne šetnjice.

Ponosno predstavljamo ovaj kvalitetan obiteljski stan smješten na svega 200 m od jednih od najljepših Pulskih plaža i šetnjica. Riječ je o jednom od posebnijih i učestalo traženih dijelova grada Pule na kojemu se rijetko pojavi prilika slična ovome stanu!
U kratko riječ je o atraktivnijem dijelu grada Pule poznatom kao naselje Valkane, koje se nalazi nadomak predivnih uređenih Pulskih plaža, a koje se zapravo nalaze na poznatome šetalištu Lungo Mare. Riječ je o šetalištu ukupne dužine od 1,5 km duž kojega uz veliki broj sadržaja za boravak na zraku, protežu se i predivne stjenovite, kao i kamenite uređene plaže.
Uz sve spomenuto, moramo istaknuti kako se na svega nekoliko kratkih koraka od stana nalazi sav sadržaj potreban za siguran i miran svakodnevni život, poput škola, vrtića, trgovina, restorana, kafića, shopping centra i tome slično.

Sigurni smo kako će vas ovaj stan očarati ne samo sa svojom atraktivnom lokacijom, nego već i s prostranošću svojih prostorija i mogućnostima koje nudi.

OPIS NEKRETNINE:
Ovaj atraktivan stan sastoji se od ukupnih 85m2 stambenoga prostora i smješten je na 2. katu etažirane kuće, a koja se sastoji od sveukupno 3 odvojene stambene jedinice. Svaka stambena jedinica posjeduje vlastiti i privatni ulaz, kao i pripadajuću okućnicu.

Pristup stanu osiguran je preko zajedničkog dijela dvorišta i vanjskoga stubišta. Ulazom u stan dočekuje nas ulazni hodnik s prostorom namijenim za garderobu, a koji nas zatim dalje uvodi prema dnevnome prostoru stana. Isti se prostor sastoji od prostranog i djelomično izdvojenog dnevnog boravka od komotne kuhinje s blagovaonicom dovoljnom za cijelu obitelj. U nešto privatnijem dijelu stana smjestile su se dvije spavaće sobe, zatim kupaonica.

Posebnost ovoga stana nije samo njegova lokacija nego zapravo i velika nenatkrivena terase od čak 45m2, koja je idealna za druženje i zabavu s prijateljima i obitelji. Budućim vlasnicima je ostavljena mogućnost natkrivanja ili potpunog zatvaranja terase kako bi se dobio prostor koji se može koristiti tijekom cijele godine ili kako bi se proširio stambeni prostor i tako dodalo na ukupnoj iskoristivoj kvadraturi stana. Uz to stanu pripada i djelomično uređen vrt od 100m2 kojega budući vlasnici imaju priliku prilagoditi svojim potrebama, a koji nudi i mogućnost prenamjene u privatno parking mjesto za jedan automobil. Parking je trenutno omogućen s prednje i bočne strane nekretnine.

DODATNE I TEHNIČKE INFORMACIJE:
* Kuća je izgrađena 1972. godine, a djelomično renovirana 2004. godine, 2010. godine napravljeno je novo krovište i postavljeni novi oluci, dok je fasada obnovljena 2015. godine.
* Stan posjeduje telefonski priključak, niskonaponski priključak od 9,2 kW, klimu od 5,2 kW, priključak na gradski plin, priključak na gradsku kanalizaciju i priključak za gradsku vodu i struju.
* Stan se prodaje namješten kako je vidljivo na slikama.
* Vlasništvo stana je uredno, 1/1 vlasnik, te zgrada posjeduje svu potrebnu dokumentaciju što znači kako je stan moguće kupiti i s pomoću kredita.

Ovaj stan predstavlja idealnu priliku za sve one koji traže vlastitu privatnu oazu u mirnom, tihom i sigurnom okruženju, a sve to u neposrednoj blizini svog sadržaja potrebnog za svakodnevni život. Na ovoj lokaciji svega nekoliko koraka od stana nalaze se brojne trgovine i super marketi, shopping centar, restorani, kafići, šetnjice, predivne stjenovite, kamenite i uređene plaže, škole, vrtići, gradski bazen, teretane i mnoga toga sličnoga. S obzirom na svoju lokaciju i sve što one nudi, stan predstavlja idealnu priliku i za sve one koji traže rijetke prilike za vlastitim investicijama u vidu turističkog iznajmljivanja i to sve sa sigurnim povratom na uloženo.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom razgledavanja stana i njegove lokacije slobodno nas kontaktirajte.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 30242

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga