ISTRA-PULA-Uređen 1S+DB stan na Verudi

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veruda, Pula, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 07.07.2022.
Oglas pregledan: 1056 puta
Šifra oglasa: 4997674

Cijena:
206.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 47,53 m²
Grijanje: Gradski plin
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 1
Energetski certifikat: C
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Stan se nalazi na idealnoj lokaciji za turiste ili jednu manju obitelj, u blizini je svih sadržaja do trgovina, banaka, pošta, frizerski salona, kafića, restorana, doktora, benzinskih pumpi, igrališta, Škola, vrtića, mora i plaža koji su udaljeni 3 minute hoda od stana. Autobusne stanice za prema centru grada i linija iz centra grada se nalaze ispred zgrade.

Stan je sveukupne veličine od 47,53m2 koji su iskorišteni na pametan način što znači da je stan odlično namješten te je prostor adekvatno iskorišten. Prije ulaza u stan ulazi se u pretprostor koji služi kao hodnik koji odvaja stan od stubišta u zgradi. Ulaskom u stan prilazi se većem otvorenom prostoru u kojemu su smješteni moderna kuhinja, blagovaona i veći dnevni boravak iz kojega se pruža izlaz na manju terasu. Stan je opremljen modernim i uređenim kupatilom s tuš kabinom, te i jednom spavaćom sobom iz koje se pruža direktan izlaz na istu terasu, kroz klizna staklena vrata.

Stanu pripada i podrumski dio koji služi kao posebno spremište veličine od 5m2. Ispred zgrade se nalazi besplatan parking, te je uvijek moguće pronaći parking mjesto.

Radi se o odličnoj prilici, osim mogućnosti iznajmljivana stana turistima, idealan je i za iznajmljivanje jednom do dva studenata. Zgrada u kojoj se stan nalazi je modernije je i kvalitetnije gradnje.

Stan je opremljen i centralnim grijanjem na gradski plin koji se zna koristiti tijekom zime, i ako trenutni vlasnici preferiraju korištenje klime jer je izolacija na zgradi kvalitetna.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 5541

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga