Istra, Pula, Štinjan, stan 2S+DB, 66m2, 182.500.-€

Mondo nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  095/524-4981, 098/441-899

Oglas je aktivan od 21.12.2023.
Oglas pregledan: 348 puta
Šifra oglasa: 5585107

Cijena:
182.580 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 66,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2003
Kat: Visoko prizemlje
Energetski certifikat: C
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na prodaju je predivan stan u Štinjanu, slikovitom naselju smještenom tik uz Pulu. Ovaj kompletno opremljen stan prostire se na 66 četvornih metara te nudi ugodan i prostran životni prostor.
Po ulasku u stan, dočekuje vas prostrani hodnik koji vodi do ostalih prostorija. Kroz hodnik dolazimo do moderne kuhinje s blagovaonicom, koja je idealna za pripremu ukusnih obroka i uživanje u zajedničkim obrocima. Tu se nalazi i prostrani dnevni boravak, koji je dizajniran za udobnost i opuštanje. S velikim prozorima koji dopuštaju obilje prirodnog svjetla, ovaj prostor pruža ugodnu atmosferu za druženje s obitelji ili prijateljima.
Stan također ima dvije udobne spavaće sobe, idealne za odmor i privatnost. Svaka soba je dovoljno prostrana za smještaj kreveta i garderobnog ormara te je osvijetljena prirodnim svjetlom. Tu je i moderno uređeno kupatilo s WC-om, opremljeno svim potrebnim sadržajima za udobnost i praktičnost.

Jedan od posebnih dodataka ovog stana je balkon koji pruža prekrasan pogled na okolni krajolik. To je savršeno mjesto za opuštanje uz šalicu kave ili čitanje omiljene knjige na svježem zraku.

Štinjan je mirno naselje s prekrasnom prirodom i blizinom mora, što pruža idealno okruženje za opuštajući život. Udaljen samo nekoliko minuta vožnje od Pule, stan ima sve potrebne sadržaje na dohvat ruke, uključujući trgovine, restorane, škole i javni prijevoz.

Ovaj kompletno opremljeni stan u Štinjanu pruža udoban i moderno uređen životni prostor, idealan za obitelji ili parove koji žele uživati u mirnom okruženju uz blizinu grada. Ne propustite priliku i kontaktirajte našu agenciju za nekretnine kako biste dogovorili razgledavanje ovog prekrasnog stana.
Stan je etažiran i posjeduje svu potrebnu dokumentaciju.

Šifra objekta: JBS-022

Energetska klasa: C

Kontakt: Branko Matić, [email protected], +385 95 524 4981
Kontakt: Jelena, [email protected], +385 98 441 899

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga