Istra, Pula, stan 2S+DB, prizemlje 100m2

Mondo nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  095/524-4981, 098/441-899

Oglas je aktivan od 15.12.2023.
Oglas pregledan: 368 puta
Šifra oglasa: 5580074

Cijena:
259.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 100,00 m²
Grijanje: Plinske peći
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: Suteren
Energetski certifikat: C
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na prodaju je prostran stan od 100 kvadratnih metara smješten u prizemlju trokatne zgrade. Stan se nalazi u mirnom dijelu grada, blizu trgovačkih centara i bolnice, pružajući savršenu ravnotežu između tišine i urbanog života.

Ulaz u stan vodi kroz malo predsoblje koje vodi do ostatka stana. Glavna prostorija stana je prostrani dnevni boravak povezan s kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući otvoren i prozračan prostor za druženje i obiteljske aktivnosti. Veliki prozori osiguravaju obilje prirodnog svjetla tijekom cijelog dana, a stan je okrenut prema jugu, pružajući dodatnu svjetlost i toplinu.

Kuhinja je moderno opremljena i funkcionalna, pružajući prostor za pripremu hrane, s dovoljno prostora za blagovanje u povezanoj blagovaonici. Sve prostorije su ukrašene suvremenim i elegantnim detaljima, stvarajući ugodan i privlačan ambijent.

Stan ima dvije spavaće sobe - glavnu spavaću sobu i djecju sobu. Obe sobe su dovoljno prostrane i nude udoban prostor za odmor i privatnost. Veliko kupatilo je opremljeno suvremenim sadržajima, a postoji i dodatni toalet za goste, što je praktično rješenje za posjetitelje.

Osim unutarnjih prostora, stan ima pristup zajedničkom dvorištu iza zgrade. Dvorište je uređeno, s prostorom za odmor i roštiljem, stvarajući idealno mjesto za opuštanje i druženje s obitelji i prijateljima.

Ova nekretnina nudi ne samo udoban životni prostor već i praktičnu lokaciju, s blizinom važnih sadržaja poput trgovačkih centara i bolnice. Stan je idealan za obitelji, parove ili pojedince koji traže spoj udobnosti, mira i urbanog načina života

Šifra objekta: JBS-002

Energetska klasa: C

Kontakt: Branko Matić, [email protected], +385 95 524 4981
Kontakt: Jelena, [email protected], +385 98 441 899


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga