ISTRA, PULA, NOVA VERUDA - 2SS+DB stan na atraktivnoj lokaci

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Nova Veruda, Pula, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 06.03.2024.
Oglas pregledan: 210 puta
Šifra oglasa: 5773308

Cijena:
260.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 65,55 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2010
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 5
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, PULA, NOVA VERUDA - 2 SS+DB modern stan s impozantnom terasom, smješten na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu Puli.

Predstavljamo Vam visoko kvalitetan moderan obiteljski stan smješten na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu Puli, Novoj Verudi. Riječ je o stanu koji predstavlja idealnu priliku za toplim i sigurnim obiteljskim domom ili kao opciji investicije u turističke svrhe.

OPIS STANA:
Stan se nalazi na 1. katu manje zgrade od svega nekoliko stambenih jedinica. Stan je ukupne stambene površine od 65,55m2, prostor je kvalitetno organiziran i maksimalno iskorišten. Tako ulazom u stan smjestilo se manje predvorje koje nas vodi prema otvorenom prostoru gdje su se smjestili moderna kuhinja s blagovaonicom i komotan dnevni boravak. Cijeli je ovaj prostor osunčan dnevnom svjetlošću uz pomoć većih staklenih stijenka i pametnom orijentacijom stana.

Iz dnevnoga boravaka se proteže pristup prema većoj i komotnoj natkrivenoj terasi s koje se proteže otvoreni pogled prema zelenilu i ostatku naselja. Ono što je bitno za napomenuti kao je terasa stana fokusirana prema stražnjoj strani zgrade gdje nema prometa i cesta, što znači da dok boravite ovdje možete uživati u maksimalnome miru i privatnosti bez buke i prometa.

Stan se jednako tako nalazi od dvije spavaće sobe od kojih je jedna veća spavaće s pristupom prema istoj već spomenutoj terasi, dok je druga soba namijenjena najmlađim članovima obitelji ili može služiti kao uredski prostor. Uz to stan posjeduje i komotno te uređeno kupatilo.

DODATNE INFORMACIJE;
* Stan se prodaje namješten, kako je vidljivo na slikama
* Posjeduje klima uređajem za grijanje i hlađenje, ali u stanu se nalazi i dimnjak s mogućnosti postave peći na pelete ili drva
* Vlasništvo stana je uredno
* Ispred zgrade stan posjeduje jedno parking mjesto

OPIS LOKACIJE;
Stan se nalazi u jednoj od najtraženijih lokacija grada Pule, što ga čini idealnim kao obiteljski stan ili kao stan s investicijom u turističke svrhe. Naime, sve što je potrebno za svakodnevni život nalazi se na svega nekoliko koraka od stana. Tako se trgovine nalaze svega 2 minute hoda, ljekarne su udaljene 3 minute vožnje, javne autobusne linije se nalaze pored stana, poznati restorani i kafići udaljeni su na svega nekoliko minuta hoda, škole, vrtići, doktori su udaljeni na 3 minute vožnje.

Poznata Pulska marina nalazi se svega 3 minute hoda od stana, dok su poznate plaže u turističkom resortu Verudela udaljene svega 3 minute vožnje od stana.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana slobodno nas kontaktirajte!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 27517

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga