Istra, Premantura, apartman 184,81m2 na 100m od plaže, #prodaja

Lokacija  Premantura, Medulin, Istarska

Telefon  098/946-8603

Oglas je aktivan od 07.03.2023.
Oglas pregledan: 800 puta
Šifra oglasa: 5216218

Cijena:
700.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 184,81 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Kat: 2
Energetski certifikat: A
Broj parkirališnih mjesta: 1
Garaža: Garaža
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Ova izvanredna nekretnina u Premanturi pruža izuzetan stan s pogledom na more i Kamenjak. Dom se nalazi u kvalitetnoj zgradi okruženoj borovom šumom, samo nekoliko koraka od plaže. Stan je prostoran, luksuzan i kvalitetan, proteže se na tri etaže s ukupnom stambenom površinom od 184,81 m2. Opremljen je klima uređajima i pametnim podnim grijanjem, što omogućuje ugodnu temperaturu u svako doba godine.

Na prvom katu se nalazi prostrani dnevni boravak s kaminom, elegantna kuhinja s blagovaonicom, moderno uređena kupaonica s turskom saunom, dva balkona i predvorje. Na drugom katu su dvije spavaće sobe, WC, kupaonica i spremište, s mogućnosti dodatne spavaće sobe. Stan ima tri terase, a svaka od njih ima zidani roštilj za neometano uživanje u gastronomskim delicijama.

Kruna ovog doma je krovna terasa od 45 m2 koja pruža rijetko nesmetan i panoramski pogled na more, Kamenjak i šumu sa gotovo svih strana. Stan također ima garažu i spremište.

Ovo je idealna prilika za kupnju jedinstvene nekretnine u Premanturi. Stan je komforan, luksuzan i kvalitetan, a lokacija je izvrsna za one koji žele uživati u mirnom okruženju uz blizinu plaže i prirode.

Šifra objekta: S-1444

Energetska klasa: A

Kontakt: Andrej Del Treppo, [email protected], +385 98 946 8603

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga