ISTRA, POREČ - Stan u prizemlju sa vrtom

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 24.10.2023.
Oglas pregledan: 394 puta
Šifra oglasa: 5496445

Cijena:
266.350 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 76,10 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan u prizemlju sa vrtom

Nudimo vam priliku da stvorite svoj raj na obali Jadranskog mora, udaljen svega 1,5 kilometara od predivnih plaža, i to u jednom od najživopisnijih dijelova Istre, u neposrednoj blizini grada Poreča. Ovaj novi stan u prizemlju zgrade sa svega 8 stanova pružit će vam savršeno mjesto za uživanje u mediteranskom načinu života.

Stan A1 površine 76,1 četvornih metara oblikovan je kako bi vam omogućio udobnost i praktičnost. Prostrana kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom u open space konceptu stvara prijateljsko i prozračno okruženje gdje možete uživati u pripremi obroka i druženju s obitelji i prijateljima. Uz to, stan ima hodnik, ostavu, 2 udobne spavaće sobe te elegantno uređenu kupaonicu.

Jedan od posebnih atributa ovog stana je natkrivena terasa koja će vam omogućiti da uživate u svježem zraku i prekrasnom vremenu Istre u svako doba dana. Bilo da želite popiti jutarnju kavu ili večerati na otvorenom, ova terasa će biti vaš omiljeni kutak za opuštanje.

Osim komfora, ovaj stan će biti opremljen najsuvremenijim sadržajima kako bi vaš život bio još ugodniji. Podno grijanje pružit će vam toplinu i udobnost tijekom hladnijih mjeseci, dok će klima uređaji osigurati svježinu i ugodnu temperaturu tijekom ljetnih vrućina. Troslojna PVC stolarija će vam omogućiti da zadržite toplinu unutar stana i smanjite troškove grijanja.

Kupci imaju priliku birati podne obloge i aktivno sudjelovati u procesu gradnje kako bi stvorili stan koji odražava njihove osobne želje i ukus. To će vam omogućiti da vaš dom bude istinski jedinstven.

Ovaj prekrasan stan u novogradnji planira se dovršiti u prvom kvartalu 2025. godine, pružajući vam priliku da se preselite u svoj novi dom na idealnoj lokaciji i počnete uživati u svim čarima Istre. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog predivnog stana koji će vas okružiti ljepotom prirode i blizinom mora i grada.

ID KOD AGENCIJE: 1750

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga