ISTRA, POREČ - Stan u prizemlju sa vrtom 7km od grada

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 10.10.2023.
Oglas pregledan: 434 puta
Šifra oglasa: 5481803

Cijena:
195.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 53,12 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2023
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan u prizemlju sa vrtom 7km od grada

Ovaj predivan stan u novogradnji nudi udoban i moderno uređen prostor za život udaljen samo 7 kilometara od idiličnog grada Poreča. Smješten u mirnoj stambenoj zgradi sa samo 9 stanova, ovaj stan u prizemlju nudi savršenu ravnotežu između udobnosti i privatnosti.

Stan se sastoji od prostranog hodnika koji vodi do svih ostalih prostorija. Prvi dojam u kupaonici koja je elegantno dizajnirana i opremljena s modernim sanitarijama i podnim grijanjem. Nakon kupaonice slijede dvije udobne spavaće sobe, idealne za odmor i opuštanje. Svaka soba ima dovoljno prostora za namještaj i prirodnu svjetlost koja ulazi kroz prozore.

Prostor se otvara u prostrani dnevni boravak s povezanom kuhinjom i blagovaonicom. Kuhinja je moderno opremljena i ima dovoljno radnog prostora za pripremu obroka. Blagovaonica je savršena za uživanje u obrocima s obitelji i prijateljima.

Iz dnevnog boravka možete izići na balkon, gdje možete uživati u svježem zraku i prekrasnom pogledu na okoliš. Stanu pripada i vrt, koji pruža dodatan prostor za opuštanje na otvorenom i sadnju cvijeća ili povrća po vlastitim željama.

Osim toga, ovaj stan dolazi s dvije parkirna mjesta, što je iznimno praktično za obitelji ili parove s više automobila. Za vašu udobnost i ugodnost, u svim prostorijama su ugrađene klime za grijanje i hlađenje, što vam omogućava da ostanete ugodno tijekom cijele godine.

S obzirom na svoju blizinu Poreču, ovaj stan nudi savršenu ravnotežu između mirnog života u prirodi i brze dostupnosti svih sadržaja i aktivnosti koje nudi ovo popularno turističko odredište na obali Jadranskog mora. Ovaj stan u novogradnji je spreman za useljenje i pruža vam priliku za udoban i moderan način života na predivnoj istarskoj obali.

ID KOD AGENCIJE: 1688

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga