ISTRA, POREČ - Stan u novogradnji 1,5km od mora - prizemlje

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 24.10.2023.
Oglas pregledan: 384 puta
Šifra oglasa: 5496443

Cijena:
267.960 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 76,56 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan u novogradnji 1,5km od mora - prizemlje

Ovdje imate priliku steći svoj kutak raja na jadranskoj obali, svega 1,5 kilometara udaljenom od kristalno čistih plaža, i to u neposrednoj blizini prekrasnog grada Poreča. Ovaj prostrani stan u prizemlju, površine 76,56 kvadratnih metara, predstavlja idealnu ravnotežu između moderne udobnosti i mediteranskog šarma.

Ulazite u stan B2 i susrećete se s prostranim open space konceptom koji ujedinjuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. Ovdje možete slobodno kreirati, kuhati, objedovati i opuštati se, stvarajući uspomene koje će trajati cijeli život. Stan također nudi dvije prostrane spavaće sobe, savršene za miran san i opuštanje.

Svaki korak kroz ovaj stan odiše pažljivim planiranjem i kvalitetnim materijalima. Kupaonica je elegantno uređena, pružajući vam oazu opuštanja. Natkrivena terasa nudi idealno mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi ili večeri s prijateljima.

Moderne pogodnosti uključuju podno grijanje koje će vas ugrijati tijekom hladnih zimskih dana, dok će klima uređaji održavati ugodnu temperaturu tijekom ljeta. Troslojna PVC stolarija dodatno pridonosi energetskoj učinkovitosti, čime se smanjuju troškovi grijanja i hlađenja.

Osim toga, imate priliku birati podne obloge i personalizirati svoj dom prema vlastitim željama, čineći ga istinskim odrazom vašeg stila.

Ovaj prekrasan stan u prizemlju u novoj zgradi očekuje se da će biti potpuno spreman za useljenje u prvom kvartalu 2025. godine. To je prilika koju ne želite propustiti - život na obali, u blizini mora i grada, u udobnom i modernom prostoru. Neka ovo bude vaša nova adresa za uživanje u istarskom načinu života.

ID KOD AGENCIJE: 1752

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga