ISTRA, POREČ - Stan na 2.katu sa liftom - novogradnja

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 23.08.2023.
Oglas pregledan: 476 puta
Šifra oglasa: 5393905

Cijena:
212.450 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 58,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 2
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan na 2.katu sa liftom - novogradnja

Upoznajte savršeno utočište u obliku elegantnog dvosobnog stana smještenog na drugom katu moderne novogradnje. Sa svojih 58 m², ovaj stan odiše udobnošću i luksuzom, pružajući vam idealan prostor za opuštanje uz nevjerojatan pogled na more.

Po ulasku u stan, dočekat će vas prostrana kuhinja s blagovaonicom, stvarajući pozivno okruženje za pripremu obroka i nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima. Dvije prostrane spavaće sobe osiguravaju privatnost i miran san, dok će suvremeno dizajnirana kupaonica postati vaš osobni spa.

Stan se također može pohvaliti korisnom ostavom površine 5,40 m², čime se olakšava održavanje urednog prostora. Ekskluzivno parkirno mjesto dodatno čini život bezbrižnim.

No, ono što ovaj stan čini posebnim je predivna terasa s koje se pruža očaravajući pogled na more. Ovdje ćete moći uživati u svježem zraku, zvuku valova i spektakularnom zalasku sunca, stvarajući vlastiti raj na otvorenom.

Zgrada je izgrađena s naglaskom na modernu arhitekturu, a lift vam omogućava lagan pristup drugom katu.

Lokacija stana je izuzetno povlaštena. Samo 2 km udaljen od obale, ovaj stan omogućava brz pristup prekrasnim plažama i osvježavajućem moru. Udaljen samo 7 km od živopisnog grada Poreča, imat ćete pristup raznolikim gastronomskim iskustvima, kulturnim događanjima i svim čarima grada.

Sve u svemu, ovaj dvosobni stan na drugom katu novogradnje nudi vam životni stil koji kombinira udobnost, stil i nevjerojatan pogled na more. Ovdje ćete pronaći svoj mirni kutak s kojeg ćete moći uživati u blagodatima obale i stvoriti nezaboravne trenutke na svom privatnom komadu raja.

ID KOD AGENCIJE: 1516

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga