ISTRA, POREČ - Stan na 1.katu u novogradnji 1,5km od mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 24.10.2023.
Oglas pregledan: 368 puta
Šifra oglasa: 5496439

Cijena:
272.370 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 77,82 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan na 1.katu u novogradnji 1,5km od mora

Ovdje se pruža rijetka prilika da postanete ponosni vlasnik stana u novogradnji, površine 77,82 kvadratnih metara, smještenog na prvom katu zgrade udaljene svega 1,5 kilometara od čarobnih plaža Jadranskog mora i samo 6 kilometara od živahnog grada Poreča. Ovaj prostrani stan jamči izvanredno udoban i luksuzan način života u predivnom istarskom okruženju.

Iznenadit će vas svjetlina i prostranost dnevnog prostora gdje se moderna kuhinja, prostrana blagovaonica i udoban dnevni boravak stapaju u savršen spoj funkcionalnosti i stila. Ovdje ćete s lakoćom organizirati obiteljske večere, zabave ili jednostavno uživati u opuštanju nakon napornog dana. Stan se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe, pružajući vam privatni prostor za odmor i mir.

Ovaj stan A4 dolazi s dvije ostave, pružajući vam dodatni prostor za pohranu i organizaciju. Vanjska ostava će vam omogućiti da sigurno pohranite bicikle, sportsku opremu ili druge vanjske potrepštine, dok će unutarnja ostava osigurati da vaš dom bude uredan i organiziran.

Kupaonica je elegantno uređena, pružajući vam mjesto za opuštanje i njegu. Također ćete imati pristup natkrivenoj terasi, savršenoj za jutarnju kavu, popodnevno čitanje ili večernje druženje s obitelji i prijateljima.

Stan će biti opremljen najsuvremenijim sadržajima kako biste osigurali ugodan život. Podno grijanje će vas grijati tijekom hladnih zimskih dana, a klima uređaji će osigurati ugodnu temperaturu tijekom ljetnih mjeseci. Troslojna PVC stolarija pridonosi energetskoj učinkovitosti i smanjuje troškove grijanja i hlađenja.

Imate priliku birati podne obloge i sudjelovati u personalizaciji svog doma kako biste stvorili prostor koji odražava vašu jedinstvenu estetiku i stil.

Očekuje se da će izgradnja ovog stana na prvom katu biti završena u prvom kvartalu 2025. godine. Neka ovo bude vaša prilika za život na obali, okruženi prirodom i blizinom mora i grada Poreča, u prostranom i luksuznom stanu koji odiše modernim stilom.

ID KOD AGENCIJE: 1756

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga