ISTRA, POREČ - Stan na 1.katu sa liftom

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 23.08.2023.
Oglas pregledan: 464 puta
Šifra oglasa: 5393907

Cijena:
238.210 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 65,36 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan na 1.katu sa liftom

Upoznajte jedinstvenu priliku da postanete vlasnik elegantnog dvosobnog stana smještenog na prvom katu prekrasne novogradnje. Ovaj prostrani stan površine 65,36 m² savršen je spoj luksuza, udobnosti i modernog života, omogućavajući vam da uživate u predivnom obalnom okruženju.

Unutar stana će vas dočekati prostrana i moderna kuhinja s blagovaonicom, stvarajući centralno mjesto za obroke i druženje s obitelji i prijateljima. Dvije prostrane spavaće sobe pružit će vam privatnost i udobnost, a suvremeno opremljena kupaonica omogućit će vam osvježenje i relaksaciju.

Osim toga, ovaj stan se može pohvaliti dodatnim prostorom za organizaciju i praktičnost. Pripadajuća ostava površine 5,40 m² omogućava vam da održavate svoj prostor urednim i organiziranim, oslobađajući životni prostor od nepotrebnih stvari.

Posebno privlačan aspekt ovog stana je terasa koja nudi nevjerojatan pogled na more. Ovdje ćete moći uživati u svježem zraku, zvukovima valova i prekrasnom pejzažu, čineći svaki trenutak proveden na terasi posebnim.

Zgrada u kojoj se nalazi ovaj stan odlikuje se suvremenom arhitekturom, vrhunskim materijalima i pažljivo osmišljenim detaljima. Lift omogućava jednostavan pristup vašem stanu.

Lokacija ovog stana je nevjerojatna. Udaljen samo 2 km od obale, omogućava vam brz pristup prekrasnim plažama i čarima mora. Također, udaljen samo 7 km od grada Poreča, pruža vam mogućnost da istražujete bogatstvo kulturnih događanja i gastronomskih užitaka.

Ukratko, ovaj dvosobni stan na prvom katu novogradnje nudi vam luksuzan način života u blizini mora s prekrasnim pogledom na obalu. Ovo je prilika da ostvarite svoje snove o savršenom domu koji kombinira eleganciju, udobnost i spektakularan pejzaž.

ID KOD AGENCIJE: 1514

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga