ISTRA, POREČ - Stan na 1.katu sa 2 ostave

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 24.10.2023.
Oglas pregledan: 358 puta
Šifra oglasa: 5496441

Cijena:
270.725 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 77,35 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan na 1.katu sa 2 ostave

Otvorite vrata svog novog doma na prvom katu ove prekrasne novogradnje, smještene samo 1,5 kilometara od obale Jadranskog mora, a tek 6 kilometara udaljene od bajkovitog grada Poreča. Ovaj prostrani stan na prvom katu površine 77,35 kvadratnih metara nudi luksuzni i udoban život u predivnom istarskom okruženju.

A3 - Kao što ulazite, očarat će vas prostrana i svijetla dnevna zona, koja objedinjuje modernu kuhinju, blagovaonicu i prostrani dnevni boravak. Ovdje možete slobodno izražavati svoju kulinarsku kreativnost, organizirati obiteljske večere i opuštati se u ugodnom ambijentu. Stan ima dvije prostrane spavaće sobe, pružajući vam privatni i udoban prostor za odmor.

Jedinstvena značajka ovog stana su dvije ostave. Vanjska ostava pružit će vam prostor za pohranu bicikala, sportske opreme ili drugih vanjskih potrepština. Unutarnja ostava osmišljena je kao dodatni prostor za odlaganje, što će vam omogućiti organiziranost i urednost u vašem domu.

Kupaonica je elegantno uređena, pružajući vam mjesto za opuštanje i njegu. Također ćete imati pristup natkrivenoj terasi, gdje možete uživati u svježem zraku i prekrasnom vremenu, bilo da je riječ o doručku na terasi ili opuštanju u večernjim satima.

Ovaj stan bit će opremljen najmodernijim sadržajima kako biste osigurali komforan život. Podno grijanje će vas zagrijavati tijekom hladnih dana, dok će klima uređaji održavati ugodnu temperaturu tijekom ljetnih mjeseci. Troslojna PVC stolarija pridonosi energetskoj učinkovitosti i smanjuje troškove grijanja i hlađenja.

Imate priliku odabrati podne obloge i sudjelovati u personalizaciji svog doma kako biste stvorili prostor koji odražava vašu jedinstvenu estetiku i ukus.

Planira se da će izgradnja ovog stana na prvom katu biti dovršena u prvom kvartalu 2025. godine. Neka ovo bude vaša nova adresa na jadranskoj obali, gdje ćete uživati u luksuznom i udobnom načinu života, okruženi prirodom i blizinom mora i grada Poreča.

ID KOD AGENCIJE: 1754

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga