ISTRA, POREČ - Stan na 1.katu novogradnje 6km od Poreča

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 11.01.2024.
Oglas pregledan: 270 puta
Šifra oglasa: 5601999

Cijena:
245.760 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 81,92 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2025
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 2
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan na 1.katu novogradnje 6km od Poreča

Dobrodošli u elegantan prostor površine 81,92 četvorna metra na prvom katu, gdje se spaja funkcionalnost i sofisticirani dizajn. Ovaj prostrani stan predstavlja idealan dom smješten svega 2 km od obale Jadranskog mora i 6 km od šarmantnog grada Poreča.

U srcu stana nalazi se prostrana kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom u open space konceptu, stvarajući fluidan i ugodan prostor za obiteljska okupljanja. Veliki prozori omogućuju obilje prirodne svjetlosti, stvarajući svjetlu i prozračnu atmosferu.

Natkrivena terasa nudi produžetak prostora za opuštanje i uživanje u svježem zraku, stvarajući idealno mjesto za druženje s obitelji i prijateljima. Tri prostrane spavaće sobe pružaju mir i privatnost, stvarajući udoban kutak za svakog člana obitelji. Stan također dolazi s dva parkirna mjesta, čime se osigurava praktičnost i sigurnost vaših vozila.

Trenutno se nalazimo u fazi izgradnje, a planirani završetak je predviđen u prvom kvartalu 2025. godine. Ova prilika omogućuje vam da prilagodite neke detalje prema vlastitim željama, stvarajući personalizirani prostor prema vašem ukusu. S blizinom mora i grada Poreča, ovaj stan nudi savršenu ravnotežu između mirnog života u prirodi i brzog pristupa svim gradskim sadržajima. Ovdje ćete doživjeti spoj luksuza, udobnosti i modernog načina života.

ID KOD AGENCIJE: 2068

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga