ISTRA, POREČ - Stan na 1.katu 2km od mora s pogledom na more

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 04.01.2024.
Oglas pregledan: 364 puta
Šifra oglasa: 5595712

Cijena:
190.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 58,10 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2015
Kat: 1
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan na 1.katu 2km od mora s pogledom na more

Ovaj prostrani stan, smješten u zgradi u pitoresknom naselju grada Poreča, pruža vam ukupnu površinu od 58,10 m2, a dodatno je obogaćen privatnim vrtom veličine 22 m2. Savršen spoj udobnosti, funkcionalnosti i prirodnog okoliša čini ga izuzetno privlačnim domom ili investicijom.

Stan se prostire na prvom katu zgrade, čime se osigurava dodatna privatnost, dok s terase pruža prekrasan pogled na Jadransko more. Svjetli tonovi interijera dodatno povećavaju osjećaj prozračnosti, dok kvalitetni materijali pridonose modernom i elegantnom dojmu.

Prostorna raspodjela uključuje dvije prostrane spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom te kupaonicu s WC-om. Svaka soba pažljivo je osmišljena kako bi pružila udobnost i funkcionalnost, dok se kuhinja s blagovaonicom ističe kao mjesto okupljanja i zajedničkih obroka.

Dodatna prednost ovog stana je prisutnost vlastite ostave, što omogućuje organizaciju prostora i pohranu osobnih stvari. Vrt površine 22 m2 pruža mogućnost uživanja u privatnom zelenom kutku, idealnom za opuštanje ili druženje na otvorenom.

Lokacija stana ostaje iznimno povoljna, s blizinom mora i centra grada Poreča. Ovaj stan nudi idealan spoj komfora, modernog dizajna te blizine prirode i mora, čineći ga izvrsnim izborom za one koji traže kvalitetan životni prostor na jednoj od najljepših lokacija na jadranskoj obali.







ID KOD AGENCIJE: 2045

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga