ISTRA, POREČ - Prostrani stan u novogradnji 6km od Poreča

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 11.01.2024.
Oglas pregledan: 288 puta
Šifra oglasa: 5601998

Cijena:
242.010 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 80,67 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2025
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 2
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Prostrani stan u novogradnji 6km od Poreča

Dobrodošli u prefinjeni dom na prvom katu, površine 80,67 četvornih metara, gdje se spojila sofisticiranost i udobnost. Ovaj prostrani stan idealno je smješten svega 2 km od obale Jadranskog mora i 6 km od čarobnog grada Poreča.

Prostrana kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom u open space konceptu čini srce ovog doma, stvarajući prostor u kojem se susreću funkcionalnost i estetika. Veliki prozori pružaju obilje prirodne svjetlosti, stvarajući svijetlu i prozračnu atmosferu.

Natkrivena terasa predstavlja produžetak unutarnjeg prostora, pružajući idealno mjesto za opuštanje ili zajednička druženja s obitelji i prijateljima. Tri prostrane spavaće sobe osiguravaju privatnost i udobnost, pružajući savršen prostor za odmor i opuštanje. Osim toga, stan dolazi s dva parkirna mjesta, čime se osigurava praktičnost i sigurnost vaših vozila.

Trenutno smo u fazi izgradnje, a predviđeni završetak je planiran u prvom kvartalu 2025. godine. Ova prilika omogućava vam prilagodbu nekih detalja prema vlastitim preferencijama, stvarajući dom prema vašim željama. Sa svojom blizinom moru i gradu Poreču, ovaj stan nudi savršenu ravnotežu između mirnog života u prirodi i brzog pristupa urbanim sadržajima. Ovdje ćete pronaći spoj luksuza, udobnosti i suvremenog načina života.

ID KOD AGENCIJE: 2069

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga