ISTRA, POREČ – Prostran stan na 2.katu 500m od mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 26.05.2023.
Oglas pregledan: 602 puta
Šifra oglasa: 5286161

Cijena:
265.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 81,76 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2022
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ – Prostran stan na 2.katu 500m od mora

Na drugom katu zgrade smješten je prekrasan stan površine 81,76 četvornih metara. Ovaj moderno dizajniran stan nudi udoban i prostran životni prostor koji ispunjava sve potrebe.
Glavna prostorija stana čini prostrani dnevni boravak koji je povezan s kuhinjom, stvarajući otvoren prostor za obiteljska druženja i zabavu. Kuhinja je elegantno dizajnirana za pripremu ukusnih obroka. Dva funkcionalna kupatila osiguravaju praktičnost i udobnost za sve ukućane.
Stan također nudi tri ugodne spavaće sobe koje su idealne za odmor i privatnost. Hodnik pruža dodatnu privatnost i jasno odvaja dnevni prostor od spavaćeg područja.
Jedna od prednosti ovog stana je i natkrivena terasa, gdje možete uživati u vanjskom prostoru i opuštati se na svježem zraku. Terasa pruža prostor za stvaranje kutka za odmor, prostor za blagovanje na otvorenom ili jednostavno mjesto za uživanje u prekrasnom pogledu.
Stan je opremljen podnim grijanjem i klima uređajima, pružajući optimalnu temperaturu tijekom svih godišnjih doba i osiguravajući ugodan i ugodan ambijent.
Smješten samo 500 metara udaljen od mora, ovaj stan nudi blizinu prekrasnih plaža i sve potrebne sadržaje za ugodan život. Nalazi se u malenom mjestu između Poreča i Vrsara, što omogućuje lakoću pristupa svim potrebnim uslugama i sadržajima, kao što su trgovine, restorani, škole i zdravstvene ustanove.
Ovaj stan predstavlja savršen spoj modernog dizajna, udobnosti i praktičnosti te nudi izvanrednu priliku za uživanje u prekrasnom obalnom području Istre.



ID KOD AGENCIJE: 1117

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga