ISTRA, POREČ (okolica) - Prostrani stan sa krovnom terasom

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 27.07.2023.
Oglas pregledan: 478 puta
Šifra oglasa: 5358938

Cijena:
340.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 94,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ (okolica) - Stan sa krovnom terasom i pogledom na more

Prekrasan stan na 1. katu koji oduševljava svojom sofisticiranom elegancijom i ugodnom atmosferom. Smješten na sjevernoj strani zgrade, ovaj stan nudi mir i privatnost, stvarajući idealno mjesto za vaš dom.

Iako se nalazi na sjevernoj strani, ovaj stan i dalje obiluje obiljem prirodne svjetlosti zahvaljujući pametnom rasporedu prozora i otvora. Prozračan interijer stvara ugodan ambijent i osjećaj prostranstva u svakoj prostoriji.

Open space koncept sjajno povezuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, stvarajući gostoljubivo okruženje za druženje i obiteljske trenutke. Moderna kuhinja je opremljena visokokvalitetnom tehnikom i ima elegantne završne detalje koji pridonose funkcionalnosti i estetici prostora.

Stan se sastoji od 3 prostrane spavaće sobe, osmišljenih s pažnjom prema udobnosti i miru. Svaka soba pruža dovoljno prostora za vaš odmor i privatnost.

Kupaonice su luksuzno uređene s vrhunskim sanitarijama i modernim dodacima, stvarajući opuštajući ambijent za vaše svakodnevne potrebe.

Dodatna prednost ovog stana je prostorna krovna terasa koja nudi savršeno mjesto za opuštanje na otvorenom. Ovdje možete uživati u miru, pročitati omiljenu knjigu ili uživati u pogledu na okolni krajolik.

Stan je opremljen podnim grijanjem i klima uređajima, prilagođenima za maksimalnu udobnost tijekom svih godišnjih doba.

Nalazi se u novom i luksuznom naselju smještenom u mirnoj ulici, udaljenom samo 5km od grada Poreča i 1km od prvih plaža. Ovo je savršeno mjesto za one koji traže sklad između blizine gradske živosti i opuštenog života na obali.

Stanu pripada i jedno parkirno mjesto, pružajući vam povlašteni prostor za vaše vozilo.

Ovaj prekrasan stan na sjevernoj strani zgrade pruža vam mir i eleganciju u srcu jednog od najljepših mediteranskih okruženja. Ovdje ćete pronaći dom koji osvaja svojom toplinom i modernom udobnošću.

ID KOD AGENCIJE: 1405

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga