ISTRA, POREČ (okolica) - Moderan stan na 2. katu sa vrtom i

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  092/282-7379, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 06.09.2023.
Oglas pregledan: 424 puta
Šifra oglasa: 5417432

Cijena:
273.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 54,70 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 2
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 2
Garaža: Garaža
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ (okolica) - Moderan stan na 1. katu sa vrtom i bazenom

Dobrodošli u arhitektonsku simfoniju modernosti, udobnosti i luksuza - ovu zapanjujuću kvalitetnu zgradu! Bit će izgrađena iznimnom pažnjom prema detaljima, ova zgrada kombinira suvremeni stil i vrhunsku izgradnju kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo stanovanja.

Već na prvi pogled, ova zgrada oduševljava svojom estetikom - elegantnim linijama, atraktivnim prozorima i vrhunskim materijalima koji izražavaju sofisticiranost i suvremenost. Izgrađena s najkvalitetnijim građevinskim materijalima, ova zgrada ne samo da izgleda zapanjujuće, već pruža i trajnost i sigurnost.

Osim izvanrednog dizajna, ova zgrada nudi i nevjerojatne sadržaje za svoje stanare. Bilo da se radi o prekrasno uređenom zajedničkom vrtu ili impozantnom bazenu, ova zgrada pruža sve što vam je potrebno za opuštanje i uživanje u svakom trenutku.

Ne samo da je ova zgrada estetski zadivljujuća, već je i praktična. Sa svojim centralnim položajem, imat ćete brz pristup svim važnim sadržajima u blizini, bilo da se radi o trgovinama, restoranima ili blizini mora. Tu je i siguran parking u garaži kako biste bez brige mogli parkirati svoje vozilo.

Ova moderna luksuzna zgrada nadmašuje sva očekivanja i postavlja nove standarde za stanovanje. Kroz kombinaciju vrhunskih materijala, sofisticiranog dizajna i izvanrednih sadržaja, ova zgrada predstavlja savršenu simbiozu stila i funkcionalnosti.

Dakle, pripremite se da se uronite u bezvremensku modernost i luksuz ovog predivnog mjesta za stanovanje. Ovo je zgrada koja će vam pružiti vjerujući osjećaj sigurnosti, slobodu izražavanja stila i udobnost koju zaslužujete. Dobrodošli u vaš novi dom, gdje luksuz i vrhunska kvaliteta postaju svakodnevna stvarnost.

Dobrodošli u oazu udobnosti, u srcu koja pruža savršeno spojene prostorije i predivan prostor na otvorenom! Ovaj bajkoviti stan na drugom katu nudi sve što vam treba za luksuzno stanovanje, oblikovan sa stilom i pažnjom prema detaljima.

Kada zakoračite u ovaj impresivan prostor, bit ćete pozdravljeni prostranom i moderno opremljenom kuhinjom, koja se elegantno povezuje s blagovaonicom, stvarajući savršen prostor za okupljanje ili romantične večere. Uz to, tu je udoban dnevni boravak, idealan za opuštanje i uživanje s obitelji i prijateljima.

Spavaća soba, oaza mira i privatnosti, pružit će vam savršen mir i udobnost. Prostrana i elegantna, ova soba je dizajnirana kako bi vam pružila mirne snove i obnovu energije.

Kada je vrijeme za osvježenje, kupaonica vas čeka s modernim dizajnom i elegantnim detaljima. Ovdje ćete pronaći savršeni kutak za opuštanje u vodi i osvježavanje.

Ali to nije sve! Ovaj stan na drugom katu ima i predivnu terasu koja je produžetak vašeg stila života na otvorenom. Bilo da se radi o uživanju u jutarnjoj kavi, sunčanju ili druženju s prijateljima, ta terasa je idealno mjesto za opuštanje i uživanje u predivnom okruženju.

Ovaj stan nije samo unutarnji prostor - ima i dodatne blagodati koje će vam oduzeti dah! Uz parking u garaži, nećete se morati brinuti o pronalaženju mjesta za svoje vozilo. A kada je vrijeme za osvježenje, možete se opustiti u dvije predivne bazene koja su vam na raspolaganju - jedan veliki bazen od 70m2 i jedan mali bazen za djecu od 30m2. To je pravi raj na zemlji!

A kako bi vaš život bio još ljepši, okoliš je prostor od 1500m2 koji je pažljivo uređen i stvoren kako bi vam pružio osjećaj mira i ljepote. Bez obzira na to hoćete li šetati, uživati u cvijeću ili se opustiti u prirodi, taj okoliš će vas obuzeti njegovim jedinstvenim stilom i šarmom.

Dakle, dođite i istražite ovaj nevjerojatan stan na drugom katu i pripremite se da uživate u luksuznom stanovanju u zaista posebnom okruženju. Ovdje će svaki trenutak biti oblikovan besprijekornim stilom, funkcionalnošću i udobnošću. Dobrodošli u vaš novi dom, gdje će svaki dan biti ispunjen ljepotom i zadovoljstvom.

Idealna nekretnina za investiciju u svrhu turističkog najma ili za obiteljski život.

Nekretnina je u sustavu PDV-a.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 23959

Marija Šantor
Agent s licencom
Mob: +385 92 282 7379
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga