ISTRA, POREČ (okolica) - Dvosoban stan u prizemlju sa vrtom

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  092/282-7379, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 17.01.2024.
Oglas pregledan: 264 puta
Šifra oglasa: 5607548

Cijena:
100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 71,70 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ (okolica) - Dvosoban stan u prizemlju sa vrtom

Osnovali su ga Rimljani, osvajali Mlečani, a danas predstavlja škrinju povijesnog blaga i kulturne baštine obloženu modernim luksuzom od 5 zvjezdica. Ljepote grada skriva velik broj turista koji svake godine uživa u gostoprimstvu i vrhunskoj usluzi ovog istarskog bisera.
Tijekom cijele godine u gradu možete pronaći mjesto za odmor, zabavu, sport, rekreaciju, razgledavanje povijesne baštine i brojnih turističkih atrakcija. Ukoliko se uputite na izlet, možete posjetiti nacionalni park Brijuni, ući u podzemnu jamu Baredine, gledati kroz teleskop zvjezdarnice Višnjan, razgledati ljepotu okolnih čarobnih gradova na obali ili u unutrašnjosti Istre, družiti se s dinosaurima u Dinoparku, spuštati se niz tobogane u najvećem vodenom parku u Hrvatskoj – Aquacolors i doživjeti adrenalin na karting pisti Motodrom Poreč. Biciklirati ili šetati možete biciklističkim stazama duž morske obale, ruralnim zaleđem, mediteranskim šumarcima uz ostatke kaštela, prahistorijskih gradina, crkava i rustičnih vila.

Na samo nekoliko minuta vožnje od Poreča nudimo vam ovu vrhunsku novogradnju na atraktivnoj lokaciji koja ima pogled na more.
Stan se nalazi u prizemlju moderne zgrade sa 5 stanova, a sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje sa blagovaonom, dnevnog boravka koji ima izlaz na prostranu natkrivenu terasu, kupaone te dvije spavaće sobe, od kojih jedna ima izlaz na natkrivenu terasu.
Kupaona će imati postavljeno podno grijanje, dok će u ostatku stana biti postavljene klima jedinice i priključak za kamin.
Velika prednost ovog stana je prostrani vrt za opuštanje.
Stanu pripadaju 2 parkirna mjesta.
Zbog svoje vrhunske lokacije i blizine svih sadržaja je idealna nekretnina za turistički najam ali i za miran obiteljski život.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja : www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 26863

Marija Šantor
Agent s licencom
Mob: +385 92 282 7379
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga