ISTRA, POREČ - !!! NOVO !!! 2S + DB Stan u prizemlju sa vrto

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 29.12.2023.
Oglas pregledan: 356 puta
Šifra oglasa: 5590440

Cijena:
230.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 76,56 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 2
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - !!! NOVO !!! 2S + DB Stan u prizemlju sa vrtom

!!! SNIŽENA CIJENA!!!

Ovdje imamo izvanrednu priliku za vas - stan u novogradnji na samo 1,5 kilometara udaljenosti od obale Jadranskog mora, u neposrednoj blizini bajkovitog grada Poreča. Ovaj prekrasan stan u prizemlju obuhvaća 76,56 kvadratnih metara i nudi udoban i moderan život u prekrasnom istarskom okruženju.

Otvorite vrata ovog stana B2 i dočekat će vas prostran open space koncept koji objedinjuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. Iz dnevnog boravka i spavaće sobe izlazit će se na vrt sa obje strane ukupne površine 67m2. Ovdje možete uživati u pripremi obroka, večeri s obitelji i prijateljima, ili jednostavno opuštanju uz omiljeni film. Stan se također sastoji od dvije prostrane spavaće sobe, pružajući vam udoban i privatni prostor za opuštanje.

Kupaonica je elegantno uređena i nudi opuštajuću oazu gdje se možete osvježiti i napuniti energijom. Natkrivena terasa je savršeno mjesto za uživanje u svježem zraku i predivnom vremenu Istre, bilo da je to doručak na terasi ili večernji sastanak s prijateljima.

Stan će biti opremljen najmodernijim sadržajima kako bi vaš život bio što udobniji. Podno grijanje će vas ugrijati tijekom hladnih dana, dok će klima uređaji osigurati ugodnu temperaturu tijekom ljetnih vrućina. Troslojna PVC stolarija pruža energetsku učinkovitost i štedi na troškovima grijanja i hlađenja.

Osim toga, imate priliku odabrati podne obloge i sudjelovati u personalizaciji svog doma kako biste stvorili prostor koji savršeno odražava vaš ukus i stil.

Očekuje se da će izgradnja ovog stana u novoj zgradi biti završena u prvom kvartalu 2025. godine. To je prilika da postanete vlasnikom prekrasnog stana na idealnoj lokaciji, blizu mora i grada Poreča. Ne propustite priliku za životom u luksuzu i udobnosti na jadranskoj obali.

ID KOD AGENCIJE: 2028

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga