ISTRA, POREČ - Kuća u nizu sa vrtom

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Buići, Poreč, Istarska

Telefon  091/616-4622

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 192 puta
Šifra oglasa: 5759084

Cijena:
236.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 65,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2025
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

ISTRA,POREČ - Kuća u nizu nadomak Poreča

Poreč je grad smješten u srcu zapadne istarske obale. Grad kulture, turizma, sporta i zabave, višestruko nagrađivan zbog svoje uređenosti i čistoće. Grad koji na jedinstven način spaja bogato kulturno-povijesno naslijeđe i najmodernijie pogodnosti jedne vrhunske turističke destinacije. Administrativno Poreč je središte grada Poreča, jedinica lokalne samouprave u Istarskoj županiji, u sastavu Republike Hrvatske. Područje Grada veliko je 142 km2, ima oko 12 000 stanovnika, ostala veća naselja su Tar, Vabriga, Baderna, Žbandaj, Nova Vas, Fuškulin, Dračevac, Varvari, Červar-Porat. Kao najveći turistički centar u Hrvatskoj, Poreč raspolaže raznovrsnim smještajnim mogućnostima.


Prizemlje kuće dočekuje vas prostranim ulaznim hodnikom koji vodi do otvorenog prostora gdje se prožimaju kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak u skladu s modernim konceptom otvorenog prostora. Također, prizemlje obuhvaća wc za dodatnu praktičnost. Iz dnevnog prostora, vrata vode na terasu koja se otvara prema očaravajućoj okućnici od otprilike 60 m2, stvarajući idilično mjesto za opuštanje i druženje na otvorenom.

Na drugoj etaži smještene su dvije prostrane spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, pružajući privatnost i udobnost. Kupaonice će biti opremljene podnim grijanjem, dok će kroz cijelu kuću biti raspoređene klima uređaji za optimalnu temperaturu. Dodatno, kuća će imati dimnjak, pružajući mogućnost ugradnje peći ili kamina prema željama budućih vlasnika.

Estetski dojam kuće pojačava se s parketom u spavaćim sobama te vrhunskim keramičkim pločicama u ostalim prostorijama. Početak gradnje planiran je za proljeće 2024., s predviđenim završetkom u rujnu 2025.

Ova kuća bit će izgrađena po sustavu \"ključ u ruke\", nudeći vam gotov dom s sofisticiranim detaljima i modernom funkcionalnošću. S ovom investicijom, osiguravate si ne samo kuću, već i prostor gdje elegancija susreće udobnost.

ID KOD AGENCIJE: 24060

DUX Poreč
Mob: +385 91 616 4622
Tel: +49 176 22 33 1449
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga