ISTRA, POREČ - Elegancija i Komfor: Prostrani dvosobni stan

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  099/570-5551, 051/858-544

Oglas je aktivan od 16.05.2024.
Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 5872222

Cijena:
369.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 91,08 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2025
Kat: Suteren
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Elegancija i Komfor: Prostrani dvosobni stan s vrtom u srcu Poreča

U srcu rezidencijalnog naselja grada Poreča, u mirnom kutku oaze, leži budući dom u obliku prostranog dvosobnog stana u prizemlju, dio elegantne novogradnje s ukupno pet stambenih jedinica.

Ovaj suvremeno oblikovan stan prostire se na 91,08 kvadratnih metara, pružajući dovoljno prostora za udoban život. Otvarajući vrata, dočekuje vas otvoreni koncept koji objedinjuje kuhinju s blagovaonicom, stvarajući fluidan prostor za kuhanje, objedovanje i druženje. Dvije prostrane spavaće sobe pružaju intimnost i udobnost, idealne za opuštanje nakon dinamičnog dana.

Stan obiluje svjetlošću i prozračnošću, a dvije kupaonice pružaju dodatnu praktičnost i komfor. Natkrivena terasa izvan stana poziva na uživanje u jutarnjoj kavi ili opuštajućim večerima, pružajući privatni kutak za relaksaciju. Posebnost ovog stana je pristup vlastitom vrtu od oko 300 kvadratnih metara, stvarajući mogućnosti za uređenje po vlastitom ukusu, bilo da se radi o cvjetnim gredicama, povrtnjaku ili prostoru za zabavu.

Kvaliteta gradnje je neupitna, s pažljivim odabirom visokokvalitetnih materijala koji jamče trajnost i estetsku privlačnost. Osim toga, postoji opcija za implementaciju pametnog sustava za dom, prilagođenog individualnim potrebama, kako bi se osigurala moderna i praktična svakodnevica.

Stan predstavlja spoj elegancije, udobnosti i funkcionalnosti, nudeći svojim stanarima ne samo prostor za život, već i oazu mira u srcu ovog živopisnog mediteranskog grada. Ovdje se elegancija susreće s praktičnošću, pružajući idealno mjesto za kvalitetan život.

Za više informacija i ogled kontaktirajte agenta i osigurajte svoj kutak mira u srcu Poreča.


ID KOD AGENCIJE: 2800

Molo Longo nekretnine
Mob: +385 99 5705 551
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga