ISTRA, POREČ - dvosoban stan u blizini plaže

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 25.08.2023.
Oglas pregledan: 424 puta
Šifra oglasa: 5394728

Cijena:
212.450 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 58,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - dvosoban stan u blizini plaže

Okupan ugodnom mediteranskom klimom, smješten u srcu zapadne istarske obale, antički gradić Poreč i njegovo priobalje sačuvanih prirodnih ljepota, uređenih parkova, borovih i hrastovih šumaraka koji sežu do samoga mora, duž kojeg se izmjenjuju čisto more, plaže, zaljevi i otoci rasprostire se na području od 139 km² a sastoji se od 58 naselja. S identitetom urbanog primorskog grada, Poreč je grad kulture, sporta, zabave, grad turizma i istinske gostoljubivost. Jedan od najatraktivnijih gradova hrvatskog turizma koji na jedinstven način spaja prirodne ljepote Istre, bogato kulturno-povijesno naslijeđe i najmodernjie pogodnosti vrhunske turističke destinacije. Sklad starogradske jezgre koja je spomenik kulture s jednim od najpoznatijih istarskih kulturnih spomenika, Eufrazijevom bazilikom koja se nalazi na UNESCO-voj listi svjetske baštine i najuređenijih i najbolje opremljenih turističkih naselja na Jadranu formira mozaik nezaboravnih iskustava.
Poreč je i grad koji je mnogo više od ljetne destinacije sunca i mora. Poreč je grad po mjeri čovjeka. Grad u kojem postoji stalni impuls da uvjeti života budu bolji, a napredak u raznim sferama veći. Grad koji je ugodno, sigurno i kvalitetno uređeno mjesto za život gdje svatko može pronaći svoje mjesto, grad bez prireza s visokom socijalnom osjetljivošću za sve generacije.

Na zapadnoj obali Istre, predstavljamo vam vrhunski stan na prvom katu, osmišljen za život u iznimnoj udobnosti i stilu. Ovaj moderno koncipiran stan udaljen samo 1500 metara od obale Jadranskog mora i svega 6 km od Poreča, nudi Vam savršen spoj praktičnosti i raskoši.

Stan na prvom katu oduševljava svojom prostranošću i funkcionalnošću. Dvije velike spavaće sobe pružaju intimnost i komfor, a moderan dizajn kupaonice dodatno naglašava sofisticiranost prostora. Prozračan dnevni boravak otvara se prema kuhinji i blagovaonici, stvarajući uravnoteženi ambijent za opuštanje i druženje.

Osim unutarnjeg uređenja, pozornost smo posvetili i praktičnosti. Spremište te dva rezervirana parkirna mjesta osiguravaju organiziran i bezbrižan svakodnevni život.

Podno grijanje i klima uređaj savršeno nadopunjuju ovaj dom, omogućavajući vam da uvijek uživate u savršenoj temperaturi, bez obzira na godišnje doba.

Ovo je prilika da postanete dio ekskluzivne Istarske ponude. Kontaktirajte nas kako bismo vam omogućili osobni obilazak ovih izvanrednih stanova te osjetili raskoš udobnosti i stila koji pružaju.

Navedena cijena odnosi se na fazu ključ u ruke. Planirani završetak radova očekuje se krajem 2024. godine.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 23623

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga