ISTRA, POREČ - Dvosoban stan na 1.katu nedaleko grada

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 07.09.2023.
Oglas pregledan: 482 puta
Šifra oglasa: 5418150

Cijena:
214.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 69,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2023
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Dvosoban stan na 1.katu nedaleko grada

U mirnom predgrađu grada Poreča, udaljenom samo 10 km od centra grada i prekrasnih plaža, smjestila se elegantna stambena zgrada s ukupno pet stanova. Ako tražite udoban i miran dom u blizini obale, ovaj dvosobni stan na prvom katu je savršen izbor.

Stan ima ukupnu površinu od 69 m2, pružajući vam prostrani i funkcionalan prostor za udoban život. Otvara se u prostrani dnevni boravak koji je povezan s blagovaonicom i modernom kuhinjom, stvarajući centralni prostor za okupljanje obitelji i prijatelja. Osim toga, stan ima dvije udobne spavaće sobe i lijepo uređenu kupaonicu, pružajući vam sve što je potrebno za udoban svakodnevni život.

Grijanje stana rješava se putem klima uređaja koji istovremeno služe za hlađenje i učinkovito podno grijanje na struju, čime osiguravaju ugodnu temperaturu tijekom svih godišnjih doba.

Stanu pripada jedno parkirno mjesto smješteno ispred zgrade, čime se olakšava pitanje parkiranja. Nekretnina se prodaje nenamještena, što vam omogućuje da je uredite i prilagodite vlastitom stilu.

Lokacija stana je izuzetno povoljna - smještena je u mirnom dijelu predgrađa Poreča, na rubu građevinske zone, pružajući vam osjećaj privatnosti i spokoja. Također, vrlo je blizu izlaza na autocestu, što olakšava brz pristup ostalim dijelovima grada i okolnim područjima.

U neposrednoj blizini stana nalazi se niz sadržaja koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, uključujući restorane, kafiće, školu, vrtić, crkvu i prekrasan park prirode. Ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za investiciju, omogućujući vam da uživate u mirnom životu okruženi prirodom, dok istovremeno imate sve potrebne pogodnosti u blizini.

ID KOD AGENCIJE: 1581

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga