ISTRA, POREČ - 91,23m2 luksuza 800m od mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  099/570-5551, 051/858-544

Oglas je aktivan od 24.11.2023.
Oglas pregledan: 333 puta
Šifra oglasa: 5542653

Cijena:
299.880 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 91,23 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Garaža: Garaža
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - 91,23m2 luksuza 800m od mora

Poreč privlači posjetitelje svojom autentičnom atmosferom, šarmantnim kamenim ulicama i prekrasnim pogledom na Jadransko more.
U srcu ovog velebnog grada, smješten je impresivni objekt - Residence S25, luksuzna rezidencija koja kombinira suvremeni dizajn s prepoznatljivim mediteranskim šarmom. Planira se izgradnja više stambenog objekta s ukupno 30 elitnih stanova, prostirući se na četiri etaže.

Ovi ekskluzivni stanovi pružit će budućim stanarima nevjerojatan doživljaj doma, sa stanovima koji variraju u veličini od 50 m2 do prostranih 150 m2. Raznolikost stanova obuhvaća jednosobne, dvosobne i trosobne jedinice, svaka od njih opremljena sa jednim ili dva moderno dizajnirana kupatila.

Jedna od ključnih karakteristika ovog projekta je iznimno pažljiv raspored prostorija s besprijekornim protokom između istih, pružajući stanarima osjećaj prostranosti i udobnosti. Svi stanovi će imati osigurana parkirna mjesta, 25 u garaži i dodatnih 5 izvan zgrade, prateći suvremene standarde udobnosti.

Balkoni, prostrani i natkriveni, predstavljaju istinske oaze mira, s nezaboravnim pogledima na Jadransko more i pitoreskni grad Poreč. Lift opremljen ulaznom stanicom u garaži olakšat će pristup svakoj etaži, čineći Residence S25 pristupačnim i praktičnim.

Zgrada će biti opremljena vrhunskom tehničkom opremom, uključujući termo fasadni sustav, etažni sustav grijanja i hlađenja sa inverter klimama, talijanskom keramikom, laminatima prve klase te protuprovalnim vratima s kodiranim ključevima.

Visoki energetski certifikat A+ jamči održivost i ekološku osviještenost zgrade, dok će vanjsko i unutarnje uređenje zadovoljiti najviše kriterije kvalitete gradnje. PVC/ALU profili stambene stolarije sa dvostrukim IZO staklom punjenim argonom osiguravaju optimalnu izolaciju i energetsku učinkovitost.

U skladu s mediteranskim okolišem, oko Residence S25 planirana je sadnja mediteranskog bilja i stabala, što će dodatno podići razinu estetike i stvoriti oazu mira za buduće stanare ove ultimate mediteranske \"Modular rezidencije\". Projekt će se istaknuti kao vrhunski primjer horti-kulturalnog krajobraznog uređenja, stvarajući savršeno okruženje za život u luksuznom ambijentu.

Dvosoban stan na prvom katu, veličine 91,23 četvornih metara u zgradi Residence S25 nudi prostranu i udobnu rezidenciju s naglaskom na funkcionalnosti i estetici. S orijentacijom prema jugu, ovaj stan je obasjan suncem, pružajući toplinu i svjetlost tijekom cijelog dana.

Za više informacija kontaktirajte nas još danas.


ID KOD AGENCIJE: 1907

Molo Longo nekretnine
Mob: +385 99 5705 551
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga