ISTRA, PEROJ - 3SS+DB stan U prizemlju nadomak centra i plaž

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 17.02.2024.
Oglas pregledan: 210 puta
Šifra oglasa: 5744235

Cijena:
343.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 117,43 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2005
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 7+
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, PEROJ - 3SS+DB apartman smješten u prizemlju s većim dvorištem, nadomak plaža i centra naselja.

Nedaleko od centra mjesta Peroj u zgradi novije gradnje smjestio se ovaj kvalitetan stan u prizemlju zgrade sa svega nekoliko stambenih jedinica. Riječ je o visoko kvalitetnom stanu vrijednom vaše pažnje, prostranost i prozračnost prostorija kao i pametna organizacija prostora ovaj stan čine idealnom prilikom za pravi obiteljski dom ili idealnom prilikom za investiciju u smjeru turizma.

OPIS STANA;
Stan posjeduje svoj privatni ulaz kroz dvorište ili ulaz kroz hodnik zgrade. Riječ je o stanu koji se sastoji od 117,43m2 stambenoga prostora, a dijeli se na dvije cjelina, privatni i dio za dnevni život.
Tako je dio stana namijenjen dnevnom životu koncipiran kao veći otvoreni prostor u kojemu se nalazi komotan i velik dnevni boravak, prostrana blagovaona i blago izdvojena kuhinja. Ono što ovaj prostor čini zanimljivim jest direktna komunikacija s vanjskom natkrivenom terasom i dvorištem stana, uz to cijeli je prostor osvijetljen prirodnom svjetlošću uz pomoć većih staklenih stijenki.
Privatnom dijelu stana pristupa se kroz hodnik koji povezuje sve 3 prostrane spavaće sobe, zatim, tu se nalazi i kupatilo s kadom, kao i toalet s vešerajem. Iz ovog dijela stana jednako tako se proteže pristup okućnici i terasi.

Okućnica stana od okvirnih 200m2 dovoljna je za zabavu i opuštanje s obitelji i prijateljima, skrivena je od pogleda, te ukrašena je domaćim zelenilom i raznim biljem.

Moramo napomenuti kako zgrada posjeduje i poseban dio okućnice koji je namijenjen svim stanarima, a gdje se nalazi veći roštilj i mjesto za druženje. Svaki stanar ima mogućnost korištenja istog prostora zasebno ili u društvu s drugim stanarima.

DODATNE INFORMACIJE;
* Stan je opremljen klima uređajima u svakoj prostoriji, posjeduje i centralno grijanje na plin u svim prostorijama, kao i dimnjak s mogućnosti spajanja peći na pelete ili drva.
* Na podovima je postavljen parket u dnevnom boravku, te sobama, dok su kuhinja, blagovaona, te hodnici, kupatilo i wc opremljeni kvalitetnom keramikom
* Stan se prodaje namješten
* Stanu pripada označeno parking mjesto an okućnici zgrade
* Stan je u privatnome vlasništvu, vlasništvo je čisto 1/1, bez financijskog tereta, zgrada posjeduje svu potrebnu dokumentaciju

OPIS LOKACIJE;
Stan se nalazi na mirnoj i privatnoj lokaciji, u manjem naselju poznatom kao Peroj. Peroj predstavlja idealnu lokaciju za sve one koji traže mir i privatnost bez buke turiste i velikih gužvi. No, neovisno o miru kojega lokacija pruža stan se nalazi u neposrednoj blizi poznate i gotovo nezaobilazne Fažane.

Brojne plaže, duge pješačke i biciklističke staze uz more, ovaj kraj čine prvim izborom mnogih. Šetnjica od 20+km koja povezuje naselja Peroj, Fažane, Valbandon, Štinjan i kamp Puntiželu, sigurni smo kako Vas neće ostaviti ravnodušnima. Dužinom cijele šetnjice nude Vam se brojne prilike osvježenja uz nekoliko beach barova i restorana na samome moru, široke zelene površine idealne su za odmor i bijeg od užurbanog stila života, pa tako i uređene plaže duž cijele šetnjice koje pozivaju na sunčanje i zabavu.
Lokacija stana je idealna zapravo za cjelogodišnji život, naime svega nekoliko koraka od stana nalazi se centar mjesta gdje možete pronaći manju tržnicu sa svježim povrćem i voćem svakoga dana, dalje market, ribarnicu, restoran, kafić i slično. Uz to svega 4 minute vožnje od stana nalazi se poznata Fažana, gdje možete pronaći veće trgovine i super markete, kao i dodatan brojni sadržaj.
Iz Fažane kreće se i brodska linija koja povezuje otočje Brijuni s kopnom, a gdje Vam se nude brojne mogućnosti zabave i opuštanja, uz profesionalni golf teren, manji safari, vožnje biciklima, posjet muzeju, i slično. S obzirom na atraktivnost lokacije, stan je idealna prilika za vlastitom investicijom u turističke svrhe sa sigurnim povratom na uloženo.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana slobodno nas kontaktirajte!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja : www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 27551

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga