Istra, Novigrad, novogradnja – moderan stan na odličnoj loka

RCN Grupa d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novigrad, Istarska

Telefon  091/641-5503, 052/670-295

Oglas je aktivan od 01.09.2023.
Oglas pregledan: 396 puta
Šifra oglasa: 5404737

Cijena:
416.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 92,25 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2023
Kat: 2
Građevinska dozvola: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift

Opširnije o oglasu

Predivan stan u Novigradu s prekrasnim pogledom na more!
Na samo par minuta šetnje od centra grada Novigrada, očekuje vas ovaj iznimno interesantan, potpuno namješten i kvalitetan stan u novogradnji!
Stan se nalazi na drugom katu moderne zgrade opremljene liftom. S ukupnom površinom od 72,12 m2, ovaj prostrani stan nudi vam ulazni hodnik, kupatilo, 2 prostrane spavaće sobe i veliki open space prostor koji obuhvaća moderno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i ugodan dnevni boravak s izlazom na veliku natkrivenu terasu. S terase ćete uživati u prekrasnom pogledu na more, pružajući vam posebne trenutke opuštanja.
I to nije sve - uz stan dolazi i krovna terasa od 92,50 m2 opremljena ljetnom kuhinjom, sunčalištem, tušem i svim priključcima za ugradnju hidromasažne kade. Vaša privatna oaza za uživanje u sunčanim danima!
Ovaj moderni stan ima sve što vam je potrebno za ugodan život. Podovi su grijani podnim grijanjem, a klimatiziran je na način da svaka soba ima vlastitu unutarnju jedinicu klima uređaja, pružajući vam savršenu temperaturu u svakom trenutku.
Zgrada je građena isključivo s visokokvalitetnim materijalima, što garantira vašu sigurnost i udobnost. Vanjska stolarija ima trostruka stakla, ulazna vrata su protuprovalna, a sve slavine su od poznatog branda Hansgrohe. Podovi i kupatila su obloženi keramikom 1. klase - elegancija i trajnost na svakom koraku.
Stan je potpuno namješten, što znači da se samo trebate useliti i uživati!
Njegova iznimna lokacija nudi vam sve što vam je potrebno na dohvat ruke - centar grada, tržnice, trgovine, prekrasne plaže, renomirani restorani, omiljeni kafići, duge šetnice, biciklističke staze i još mnogo toga za ugodan boravak i život u Novigradu.
Ovaj stan je nevjerojatna prilika - savršen kao investicija za turizam ili za cjelogodišnje stanovanje. Nemojte propustiti ovu priliku i pozivamo vas da ga razgledate što prije!
Za više informacija i dogovor za razgled, slobodno nas kontaktirajte. Dobrodošli u vaš novi dom u prekrasnom Novigradu!


ID KOD AGENCIJE: 300441019-35

Renzo Sorgo
Prodajni predstavnik
Mob: +385 91 641 5503
Tel: +385 52 670 295
E-mail: [email protected]
www.remax-centarnekretnina.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga