ISTRA, FUNTANA - Stan - Novogradnja - TOP PRILIKA

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Funtana, Vrsar, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/640-8438

Oglas je aktivan od 07.07.2022.
Oglas pregledan: 1114 puta
Šifra oglasa: 4996824

Cijena:
345.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 102,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2021
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, FUNTANA - Stan - Novogradnja - TOP PRILIKA

Funtana-Fontane je proglašena najturističkijim mjestom na Jadranu i nalazi se uz cestu Poreč - Vrsar-Orsera duž koje su podignute brojne obiteljske kuće i gotovo da nema jedne koja u ljetnoj sezoni ne primi gosta. Isključivo turističku sudbinu ovog malog primorskog mjesta odaju i brojni ugostiteljski objekti koncentrirani na malom prostoru, što ovom mjestu daje dodatnu draž i jedinstvenost tijekom ljetnih mjeseci. Duž obale nalaze se i lijepo uređeni kampovi, uklopljeni u okoliš, kao i nekolicina hotela. Funtana-Fontane se može pohvaliti da u danu može smjestiti čak dvadesetak tisuća gostiju.

Prilika - trosoban stan 102 m2, smješten u popularnoj turističkoj destinaciji gradu Funtana. Udaljen svega 500 m od predivnih šetnica i prirodnih plaža. Sastoji se od hodnika, kupaonice, tri spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka sa blagovaonicom i kuhinjom, 2 terase i spremišta u podrumu.. Grijanje je riješeno sa klimatizacijskim uređajima, split sistem, a u kupaonicama je grijanje na struju. Stan se nalazi u stambenoj zgradi koja se sastoji od više stanova, površina 43, 50 i 102 m2.
Ulazna vrata u stanove su kvalitetna protuprovalna vrata, keramičke pločice 1.klase, hrastov parket 1.klase. Stanovi su u izgradnji te samim time kupac može birati keramičke pločice, sobna vrata, parket/laminat, sanitarije, završnu boju zidova. Stanu pripada i vlastito parking mjesto.
Idealna nekretnina za obiteljski život kao i za iznajmljivanje tijekom turističke sezone! Planirani završetak objekta je svibanj 2022. godine

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja





ID KOD AGENCIJE: 9240

DUX Pula
Mob: +385 99 640 8438
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga